Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack (PC) 97 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Planet Zoo på Steam för att kunna använda Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack.

PLANET ZOO: SOUTHEAST ASIA ANIMAL PACK SPELBESKRIVNING

UPPTÄCK VARIERANDE OCH VACKRA DJUR

Planet Zoo – världens mest autentiska djurparkssimulator – ökar utbudet med ett sydostasiatiskt djurpaket! Upptäck unika arter från en färgstark kontinent i spelets första DLC med djurfokus. Paketet innehåller åtta nya djur som vart och ett har fascinerande beteenden att studera och unika behov att uppfylla. Det har aldrig tillkommit så många nya djur i Planet Zoo på samma gång förut.

Det finns också ett helt nytt scenario att prova. Djupt inne i ett malajiskt paradis finns den perfekta platsen att visa upp de nya djuren. Skaffa det sydostasiatiska djurpaketet nu och börja bygga den ultimata djurparken.

INNEHÅLL

VÄLKOMNA 8 NYA DJUR

Adoptera sju nya habitatdjur och en liten utställningskrabat från sydöstra Asien. Paketet innehåller malajbjörnar, trädleoparder, schabraktapirer, näsapor, babirusor, binturonger, asiatiska vildhundar och det vandrande bladet Phyllium giganteum. Bygg vackra habitat, underhåll djuren med stimulansföremål och utbilda besökarna.

Ta chansen att se djur som annars är hemlighetsfulla och skygga, som den vackra fläckiga trädleoparden, med egna ögon. Se energiska malajbjörnar skutta runt, leka med varandra och klättra i höga träd. Ge näsaporna deras favoritmat att äta.

Sätt upp en optimal utställning där det vandrande bladet kan känna sig tryggt kamouflerat. Hör asiatiska vildhundar kommunicera inom gruppen med de speciella visslingarna. Ta hand om djuren genom hela livscykeln och se till att de kan frodas i djurparken, eller släpp ut dem i det vilda.

ETT NYTT SCENARIO VÄNTAR

Djurparken Haiwan-Hebat behöver din hjälp! Namnet betyder ungefär ""den stora djurparken"" på malajiska. Djurparkens budget sprack under en pågående expansion. Nu har du chansen att avsluta arbetet i tid och inom budget. Ge dig av till Peraks hjärta i Malaysia där du får i uppgift att slutföra halvfärdiga habitat, adoptera spektakulära djur och anlita kompetent personal inför öppningen inne i den grönskande regnskogen.

Du lyckas bara om du kan skapa en vinstdrivande djurpark där djurens välfärd har högsta prioritet. Använd alla dekordelar du har till hands och de ingående verktygen för byggnation och landskapande för att göra skillnad i djurparken. Scenariot är ett passande hem för alla åtta nya djur i paketet, men man kan också lägga till befintliga arter i Planet Zoo här, som indiska elefanter, deltakrokodiler och västliga låglandsgorillor.

DYK NER I STEAM WORKSHOP

Planet Zoo: Det sydostasiatiska djurpaketet är helt kompatibelt med Steam Workshop. Gå med i en inbjudande community och bläddra genom världens mest kreativa habitat och dekorer, och upptäck otroligt innehåll skapat av spelarna själva varje dag. Skapa egna snygga designer och ladda upp dem så att spelare över hela världen kan använda dem i sina spel. Dela vad du vill – allt från reptilhus till restauranger. Med de över 50 000 föremålen till Planet Zoo i Steam Workshop hittills finns det mycket material att jobba med.

Legal Notice / EULA
Planet Zoo © 2019 Frontier Developments plc. All rights reserved

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack som en fysisk kopia?

Nej, du får Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack produktnyckel (Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack produktnyckel (Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får Planet Zoo: Southeast Asia Animal Packsom är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

PEGI-rating
Udvikler
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 30-03-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
Processor: Intel i5-2500 / AMD FX-6350
Minne: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 770 (2GB) / AMD Radeon R9 270X (2GB)
Lagring: 16 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: Minimum specifications may change during development
 
REKOMMENDERADE:
OS: Windows 10 64bit
Processor: Intel i7-4770k / AMD Ryzen
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.