Planet Zoo: Africa Pack (PC) 110 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Planet Zoo på Steam för att kunna använda Planet Zoo: Africa Pack.

PLANET ZOO: AFRICA PACK SPELBESKRIVNING

Ge dig ut på ett oförglömligt afrikanskt äventyr med Planet Zoo: Afrikapaket! Adoptera och ta hand om fem vackra nya djur som inkluderar fyra habitatdjur och ett utställningsdjur, bemästra utmaningsparken i en pittoresk ökenoas och konstruera dina drömmars djurpark med över 180 nya dekordelar som hämtat inspiration från den mångfaldiga kulturen i Nordafrika. Ditt afrikanska äventyr väntar.

INNEHÅLL

FEM FANTASTISKA AFRIKANSKA DJUR

Välkomna fem nya arter till djurparken! Här kommer surikater, trubbnoshörningar, sydafrikanska pingviner, fennekar och pillerbaggar. Skapa, anpassa och driv de perfekta habitaten för djuren att trivas och visa upp naturliga beteenden i. Bjud också in besökarna att lära sig mer om de fascinerande djuren och deras härkomst.

Se till att de nya djuren får bra stimulans och leksaker. Fennekarna älskar att jaga och bita i tennisbollar. De här speciella små krabaterna kommer lyfta humöret i din djurpark.

Surikaterna gillar å andra sidan verkligen att gräva på djupet. Precis som i det vilda gräver surikater hålor och tunnlar som de tittar fram ur. Det finns dessutom gott om överraskningar, som de sydafrikanska pingvinernas uppskattning för spegelbollar och trubbnoshörningarnas interaktioner med vattenspridare.

ÖVER 180 DEKORDELAR

Utöka djurparken med massor av snygga nya dekordelar som grönskande plantor, unika dekorationer och anpassningsbara vägar. Sätt upp snygga nya djurstatyer, bygg fritt med färgglada plattor och ge besökarna lite skugga med höga, svajande palmträd.

Med allt från livfulla byar av halm och lertegel till storslagna kanjoner kan du skapa dina drömmars landskap med de lättanvända verktygen i Planet Zoo. Med över 180 temaföremål i paketet får du också in all afrikansk inspiration du kan tänkas behöva.

EN NY UTMANINGSPARK

Den här avlägsna ökenoasen har en levande marknadsplats. Här gäller det att ta vara på det begränsade utrymmet för att göra djurparken till en riktig turistpärla. Men mycket måste fixas! Djurparkens strömgeneratorer är opålitliga, så det gäller att hitta stabila strömkällor som sol och vind för att uppgradera och få ordning på värmehanteringen.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Planet Zoo: Africa Pack som en fysisk kopia?

Nej, du får Planet Zoo: Africa Pack produktnyckel (Planet Zoo: Africa Pack CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Planet Zoo: Africa Pack produktnyckel (Planet Zoo: Africa Pack CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Planet Zoo: Africa Pack. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Planet Zoo: Africa Pack? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får Planet Zoo: Africa Packsom är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 22-06-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
Processor: Intel i5-2500 / AMD FX-6350
Minne: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 770 (2GB) / AMD Radeon R9 270X (2GB)
Lagring: 16 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: Minimum specifications may change during development
 
REKOMMENDERADE:
OS: Windows 10 64bit
Processor: Intel i7-4770k / AMD Ryzen
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.