1. Om Playgames

Företaget har sitt säte i Vejle, Danmark. Företagets postadress är Alpevej 17, 7120 Vejle Øst. Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till kundecenter@playgames.dk med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi avoss inom kort. Kundservice är som utgångspunkt på danska eller engelska.


2. Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Varulager levereras direkt efter beställning, direkt via e-post. Inga fysiska produkter skickas.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till kundecenter@playgames.dk.


3. Priser

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms. Du kan betala med Visa-kort (3D), Visa Electron (3D), MasterCard (3D) och MasterCard Debit (3D).

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.


4. Ångerrätt

När du handlar på Playgames.se, köper du en digital produkt enligt Konsumentverkets regler.

I detta sammanhang ger du ditt samtycke till att din ångerrätten bortfaller, och Playgames.se kan därför inte ge någon form av ångerrätt eller returrätt när du har genomfört din beställning och innehållet (produktnyckeln) levereras. (Se: http://www.konsumentverket.se/for-foretag/konsumentratt-for-foretagare/om-kunden-angrar-sitt-kop).

Vid förbeställning av ett spel där innehållet (produktnyckeln) ännu inte har levererats har du alltid möjlighet att avbryta ditt köp - oavsett ålder för den ursprungliga beställningen - så länge vi kontaktas via kundecenter@playgames.dk i rimlig tid före spelet releasedatum.


5. Klagomål

Konsumentverkets bristregler gäller för inköp. När du handlar hos oss som konsument har du rätt till 24 månaders garanti på produktnyckeln.

Om ditt klagomål är motiverat betyder det att du antingen kan få reparerat, byt ut, pengarna tillbaka eller en rabatt i priset, beroende på den specifika situationen. Du måste annonsera inom "rimlig tid" efter att du har upptäckt felet. Om du annonserar inom två månader efter att felet upptäckts kommer klagomålet alltid att vara aktuellt.


6. Behandling av personuppgifter

För att få de beställda objekten måste du ange namn, postadress och e-postadress till Playgames.se. Namn, adress och e-postadress lagras tillsammans med information om vilken produkt (er) du har köpt. Detta är gjort för att uppfylla eventuella gällande garantivillkor.

Registrera mig som kund?

För att slutföra ett köp på Playgames.se är det nödvändigt att registrera sig som användare på sidan. Det enda syftet med detta är att göra det enklare för dig att handla. Till exempel hittar du alltid alla dina produktnycklar från tidigare beställningar. Om du väljer att registrera är din data inte krypterad; Endast lösenordet kan krypteras. Playgames är dock medveten om att överföringen av dina personuppgifter sker via en krypterad anslutning. Om du inte längre vill vara registrerad som en vanlig kund, ge bara Playgames ett meddelande och dina data kommer att raderas. Playgames lagrar den inspelade informationen tills de inte längre har någon relevans.

Som registrerad hos Playgames.se har du alltid rätt att göra invändningar mot registreringen. Du har också rätt att förstå vilken information som registreras om dig. Dessa rättigheter är förenliga med den danska Personuppgiftslag, och i det sammanhanget kan du kontakta Playgames via e-post: kundecenter@playgames.dk.

All personlig information behandlas konfidentiellt. Vi skickar emellertid din e-postadress till Trustpilot. Utöver detta undantag kommer det endast att användas för orderhantering.

Kunddatabasen kan inte köpas av reklambyråer. Du kommer bara att få marknadsföring från Playgames.se (nyhetsbrev, etc.) om du specifikt väljer.

När vi registrerar personuppgifter är vårt mål att följa lagstiftningen i området, men ännu viktigare. Att ha en webbutik kan våra kunder använda säkert. Om du har några förslag på ändringar, vill vi ta emot dem.

För att registrera som kund behöver vi följande information:

  • Förnamn
  • Efternamn
  • E-post (detta är också ditt användarnamn)

Vi registrerar din personliga information för att leverera varan till dig. Datahanteraren på Playgames.se är CTO Jack Jørgensen.

Genom att anmäla sig till vårt nyhetsbrev registrerar vi endast din e-postadress för användning i detta avseende. Inskrivning och avregistrering av nyhetsbrevet hanteras uteslutande av användaren själv. Om du har prenumererat på nyhetsbrevet, men du inte längre vill ta emot det, kan du avregistrera från unsubscribe länken i nyhetsbrevet.


7. Organisation av konkurransar

Du kan delta i konkurransar utan att anmäla dig till nyhetsbrevet. Istället skicka ditt svar till kundecenter@playgames.dk.


8. Barn och ungdomar under 18 år

Du måste vara 18 år för att handla på Playgames.se. Om du är under 18 år måste du ha tillstånd från dina föräldrar.


9. Juridisk namn och CVS-information

Juridiskt namn: Unlimited Trading S.M.B.A.
CVR nr: 34 73 65 37


Uppdaterat senast 17.02.2020