Planet Zoo: Wetlands Animal Pack (PC) 99 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Planet Zoo på Steam för att kunna använda Planet Zoo: Wetlands Animal Pack.

PLANET ZOO: WETLANDS ANIMAL PACK SPELBESKRIVNING

Där det finns vatten finns det liv! Upptäck våtmarkernas mångfald med Planet Zoo: Våtmarksdjurpaketet som innehåller åtta nya arter.

Dessa högt efterfrågade djur består av sju habitatarter och ett utställningsdjur, bland annat kapybara, näbbdjur och vattenbuffel. Utöver dessa åtta fantastiska tillskott innehåller även våtmarksdjurpaketet ett helt nytt utmaningsscenario. Ge dig av till Pantanal i Brasilien, en region med världens största översvämmade gräsmarker, och låna ut din djurparkshanteringsexpertis till ett storslaget djurreservat. Är du redo?

8 FASCINERANDE DJUR

Välkomna åtta otroliga arter till din djurpark! Våtmarksdjurpaketet innehåller många av communityns högt efterfrågade djur i form av kapybara, näbbdjur, asiatisk klolös utter, glasögonkajman, nilvattenbock, vattenbuffel, japansk trana och donauvattensalamander. Ta dessa otroligt uppskattade djur till dina befintliga djurparker eller bygg helt nya, skapa vackra habitat som speglar deras naturliga miljöer och bjud in dina gäster på en spännande upptäcktsresa där de kan lära sig mer om dessa åtta våtmarksarter.

HELT NYA ANIMATIONER

Du kommer älska att se dina nya djur göra sig hemmastadda.Koppla av bredvid kapybaran när den använder det nya stimulansföremålet varmvattenkran; se när näbbdjuret ger sig ner på en sällsynt djupdykning; njut av den asiatiska klolösa utterns undervattenspiruetter och följ den japanska tranans parningsdans. Alla arter i det här paketet har sin egen unika relation till våtmarkerna, från den stora vattenbuffeln till den säregna donauvattensalamandern, men alla spelar en viktig roll i det lokala ekosystemet.

ETT NYTT SPÄNNANDE SCENARIO

Ge dig av till Pantanal i Brasilien och sätt dina färdigheter på prov i världens största våtmarksområde. Här hittar du ett djurreservat som gör allt de kan för att rädda hotade arter. Hjälp dem genom att ta över skötseln, adoptera och ta hand om djuren genom hela livscykeln och se till att de kan frodas i djurparken. För att kunna driva en framgångsrik och modern djurpark måste du underhålla och utbilda gästerna och uppfylla deras förväntningar. Har du vad som krävs för att ge dina nya djur ett hem för evigt?

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Planet Zoo: Wetlands Animal Pack som en fysisk kopia?

Nej, du får Planet Zoo: Wetlands Animal Pack produktnyckel (Planet Zoo: Wetlands Animal Pack CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Planet Zoo: Wetlands Animal Pack produktnyckel (Planet Zoo: Wetlands Animal Pack CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Planet Zoo: Wetlands Animal Pack. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Planet Zoo: Wetlands Animal Pack? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får Planet Zoo: Wetlands Animal Packsom är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 12-04-2022
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
Processor: Intel i5-2500 / AMD FX-6350
Minne: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 770 (2GB) / AMD Radeon R9 270X (2GB)
Lagring: 16 GB ledigt utrymme

REKOMMENDERADE:
OS: Windows 10 64bit
Processor: Intel i7-4770k / AMD Ryzen 5 1600
Minne: 16 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1070 (8GB) or AMD Radeon
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.