Planet Zoo: Tropical Pack (PC) 110 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Planet Zoo på Steam för att kunna använda Planet Zoo: Tropical Pack.

PLANET ZOO: TROPICAL PACK SPELBESKRIVNING

Ge Tropiskt paket ett varmt välkomnande till Planet Zoo! Adoptera och ta hand om fem otroliga nya djur som är vanligast i tropiska regnskogar världen över, bland annat i Afrika, Sydostasien och Sydamerika. Vissa arter lever högt upp bland träden medan andra lever längs frodiga floder, men de har alla utvecklats för att leva i djungelmiljöer. Bygg ut din djurpark ännu mer med över 200 nya detaljerade dekordelar som lyfter fram den traditionella indonesiska arkitekturen, och ge dig ut på ett spännande kampanjscenario som utspelar i grönskande miljöer i Indonesien.

5 NYA DJUR

Välkomna utställningsdjuren fossan, laren, penselsvinet, bandvaranen och den brunstrupiga tretåiga sengångaren! Ta en titt genom de grönskande lövverken och upptäck vad som gör dessa tropiska arter så fascinerande. Hör larens högljudda läten genom hela djurparken, observera bandvaranens förmåga att ta sig ner djupt i vattnet, se penselsvinet rulla runt i leran, ta en närmare titt på fossan som är Madagaskars rovdjur i toppen av näringskedjan och bjud in gäster att följa den gulligt långsamma brunstrupiga tretåiga sengångaren när den tar sig fram genom genomgångsutställningen i sin egen takt.

ÖVER 200 DEKORDELAR

Bygg ut din djurpark med massor av snygga nya dekordelar som hyllar arkitekturen och traditionerna i Sydostasien. Bygg tempel med flera nivåer i balinesisk stil som kastar skuggor mot djungelns grönskande lövverk. Bygg vackra tongkonan-inspirerade byar och sätt ihop detaljerade djurstatyer med flera delar. Utöver vackra dekordelar som bord, bänkar, parasoll, draperier så finns det även nya sydostasiatiska växter som rafflesia, Attenboroughs kannranka och Aglaomorpha! Lägg till alla dessa vackra dekordelar i din befintliga djurpark eller använd dem för att bygg ett tropiskt paradis från grunden.

NYTT KAMPANJSCENARIO

Prova på det helt nya kampanjscenariot som utspelar sig i de spektakulära miljöerna på Bali. Återförenas med Tiffany, det rika societetslejonet vars ambitioner sträcker sig längre än hennes djurparkskunskap, och hjälp henne med den tropiska djurparken hon precis har fått av sin pappa. Men se upp för en bekant, men ändå mystisk karaktär! Led arbetet i djurparken, adoptera och ta hand om massor av fantastiska djur och se om du kan få recensioner som är lika heta som klimatet. Temperaturen må vara en utmaning, men håll huvudet kallt så löser det sig.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Planet Zoo: Tropical Pack som en fysisk kopia?

Nej, du får Planet Zoo: Tropical Pack produktnyckel (Planet Zoo: Tropical Pack CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Planet Zoo: Tropical Pack produktnyckel (Planet Zoo: Tropical Pack CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Planet Zoo: Tropical Pack. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Planet Zoo: Tropical Pack? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Planet Zoo: Tropical Pack som en digital nedladdning för Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 04-04-2023
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
Processor: Intel i5-2500 / AMD FX-6350
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 770 (2GB) / AMD Radeon R9 270X (2GB)
Storage: 16 GB available space
 
RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10 64bit
Processor: In
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.