Planet Zoo: North America Animal Pack (PC) 104 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Planet Zoo på Steam för att kunna använda Planet Zoo: North America Animal Pack.

PLANET ZOO: NORTH AMERICA ANIMAL PACK SPELBESKRIVNING

Välkomna åtta fantastiska nya djur till din djurpark med det nordamerikanska djurpaketet! Det nordamerikanska djurpaketet innehåller ikoniska arter som communityn efterfrågat och ger en rad olika morrande, simmande och galopperande tillskott, tillsammans med fem nya stimulansföremål som får dem att känna sig som hemma. Det nordamerikanska djurpaketet har även ett nytt tidsbegränsat scenario som sätter dina färdigheter på prov vid foten av Blue Ridge Mountains.

INNEHÅLL

ÅTTA IKONISKA NORDAMERIKANSKA DJUR
I det nordamerikanska djurpaketet hittar du älg, puma, kaliforniskt sjölejon, amerikansk bäver, mississippialligator, svartsvansad präriehund, fjällräv och oxgroda. Det här innebär sju habitatdjur och ett utställningsdjur. Ge dina besökare en fascinerande inblick i det nordamerikanska djurlivet, från den enorma älgen, Planet Zoos största och tyngsta hjortdjur, till den lilla präriehunden.

Besökarna kommer älska att se de nya djuren visa upp sina unika beteenden. Fjällräven, som klarar de lägsta temperaturerna i spelet, jagar genom att dyka med nosen först rätt ner i snön, precis som ute i det vilda. Kaliforniska sjölejon ropar med sina distinkta skall och skakar på späcket. De små präriehundarna, som är de minsta av alla fullvuxna djur i Planet Zoo, står uppradade som vakter innan de börjar bjäbba och rusa runt.

NYTT TIDSBEGRÄNSAT SCENARIO
Välkommen till djurlivsparken Jameson! Vid foten av Blue Ridge Mountains ligger den här nyöppnade djurparken som bjuder in dig att ta över skötseln. Bygg ut djurparken genom att rensa bort terräng för att väva in nya habitat i landskapet. Jobba dig fram genom våtmarker och låt kreativiteten flöda medan du skapar stora, naturliga habitat för djuren att trivas i.

Utöver att gå i spetsen för planering och konstruktion får du även möjlighet att öka mångfalden genom att använda nyheterna från det nordamerikanska djurpaketet. Hjälp djuren att känna sig hemma i de här vackra habitaten, utbilda besökarna om djurens behov och utveckla avelsprogram för att garantera djurparkens framgång i framtiden.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Planet Zoo: North America Animal Pack som en fysisk kopia?

Nej, du får Planet Zoo: North America Animal Pack produktnyckel (Planet Zoo: North America Animal Pack CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Planet Zoo: North America Animal Pack produktnyckel (Planet Zoo: North America Animal Pack CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Planet Zoo: North America Animal Pack. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Planet Zoo: North America Animal Pack? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får Planet Zoo: North America Animal Pack som är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 04-10-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
Processor: Intel i5-2500 / AMD FX-6350
Minne: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 770 (2GB) / AMD Radeon R9 270X (2GB)
Lagring: 16 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: Minimum specifications may change during development
 
REKOMMENDERADE:
OS: Windows 10 64bit
Processor: Intel i7-4770k / AMD Ryzen
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.