King of Seas (PC) 140 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
KING OF SEAS SPELBESKRIVNING

King of Seas är en action-RPG som äger rum i en dödligt slumpmässigt genererad piratvärld. I en vild plot där du kämpar för att återfå det som har tagits bort och åka på ett episkt äventyr i en fantastisk värld fylld med strider, glömda öar och skatter. Ett universum fullt av fantastiska karaktärer och hisnande uppdrag håller dig förankrad när du strävar efter att bli kung över alla pirater.

HUVUDMEKANIK

 • Historia: En serie uppdrag guidar dig på din resa och avslöjar de spännande karaktärerna i King of Seas-världen som leder dig till nästa väg i ditt episka äventyr.
 • Procedural Generation: Dyk in i en frodig, procedurgenererad värld som gör att utforskning alltid känns ny.
 • En dynamisk värld: Världen svarar på alla dina handlingar, flottans rutter förändras, och med varje erövrad bosättning anpassar sig svårigheten för att ständigt ge dig ytterligare en utmaning.
 • Kartan: En tjock dimma säkerställer att segling mot mål inte är vanlig segling, trots allt kommer du inte att förlora utforskningsglädjen!?
 • Navigationssystem: Atmosfäriska effekter påverkar spelet. Segla under en storm på egen risk, fly fiender och kom alltid ihåg att hålla ett öga på vindriktningen för att hålla kontroll under strider. Strategin börjar här.
 • Fartygsanpassning: Fem typer av mycket anpassningsbara fartyg via utrustning och kompetenssystem, precis som i alla verkliga rollspel!
 • Stridsystem: Inte bara kanonskott och nautisk strategi utan också snabbhet och spektakel tack vare mer än 20 färdigheter att välja mellan och tre grenar av talanger som passar alla spelstilar.

SEKUNDÄR MEKANIK

 • Särskilda uppdrag: Extra belöningar väntar på dig när dessa sekundära uppdrag är slutförda, varje bosättning du erövrar kommer att vara källan till nya äventyr!
 • Treasures Hunt: Hemliga kartor är dolda i avgrunden, hitta dem och få vägbeskrivningar till de sjunkna skatterna!
 • Handel: Varje stad producerar specifika produkter med sitt eget marknadsvärde. Köp dem till lägsta möjliga pris och sälj dem till andra bosättningar där de är efterfrågade. Köp lågt, sälj högt, det här är grunden för handel!
 • Fiske: Hitta så många som 30 sorter av fisk som lever under havsytan. Fånga dem alla, det är alltid en bra idé att följa tid på dagen och väderförhållandena ...
 • Ranking: Varje segrad strid kommer att driva bounty på ditt huvud upp, jämföra det med de mest kända piraterna i historien .. var King of Seas!
 • Flera svårighetsnivåer: Svårighetsnivån lägger till en betydande multiplikator för belöningen som uppnås i spelet. Hur mycket kommer du att kunna generera i hardcore-läge?
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag King of Seas som en fysisk kopia?

Nej, du får King of Seas produktnyckel (King of Seas CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina King of Seas produktnyckel (King of Seas CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela King of Seas. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller King of Seas? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av King of Seas som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
Udvikler
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 25-05-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: 64 bit Windows 10 / 8 / 7
Processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8150 3.6GHz or equivalent
Minne: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 550 Ti / Radeon HD 6790 2GB VRAM*
DirectX: Version 11
Nätverk: Bredbandsanslutning
Lagring: 4 GB ledigt utrymme
Ljudkort: DirectX compatible soundcard
Ytterligare anmärkningar: * Laptop versions of graphics
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.