Football Manager 2022 (PC/MAC) 353 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
FOOTBALL MANAGER 2022 SPELBESKRIVNING

Fotboll handlar inte bara om att vara bäst och vinna. Det handlar om att övervinna oddsen, förverkliga sina drömmar och förtjäna sin framgång. Att kämpa sig fram till toppen och chocka världen eller ta sig tillbaka från rejäla underlägen – de ögonblicken är ljuvast.


Spelbeskrivning

  • Ge dig ut på en resa mot toppen och hitta den perfekta klubben för dig i någon av de 123 ledande fotbollsligorna. Det är upp till dig att uppfylla klubbens och fansens förväntningar.
  • Finkamma Football Managers världsledande databas med över 500 000 riktiga spelare efter oupptäckta talanger, eller bygg truppen inifrån genom att träna lovande spelare för att uppfylla deras ultimata potential.
  • Skapa en fotbollsidentitet och taktik som dina spelare tror på. Allt handlar om att ha ett system som levererar framgång efter framgång.
  • Upplev vårt mest realistiska matchdagssystem hittills och se din vision förverkligas på planen. Fatta alla viktiga beslut när du leder ditt lag till framgång.


Nytt för denna säsong


HITTA VINNANDE FÖRDELAR
Utnyttja samma statistik och rapporteringsmetoder som riktiga klubbar använder i den helt nya datahubben. Skapa en egen panel fylld med användbar statistik som gör att du kan fatta smartare beslut vad gäller både taktik och spelarutveckling för att hjälpa klubben att nå framgångar.


REALISM PÅ PLANEN
Upplev vår mest realistiska matchmotor hittills med ett förbättrat animationssystem som bättre efterliknar naturliga spelarrörelser. En mängd AI-förbättringar levererar ett autentiskt flyt till spelsekvenserna i varje match.


DRAMA PÅ DEADLINEDAGEN
Upplev topparna och dalarna i en av de mest dramatiska händelserna på fotbollskalendern. En omgjord upplevelse återger oförutsägbarheten i transferfönstrets slutskede.


SAMARBETA SOM MÄSTARE
Nya och verklighetstrogna stabmöten hjälper dig och personalen att bygga en väloljad maskin. Kombinerade veckorapporter för coachning, rekrytering, spelarutveckling och personal ger en förbättrad organisation som tar dina spelare till nya höjder.


VÄND FÖRSVAR TILL ANFALL
Implementera en av de hetaste taktiska trenderna under de senaste säsongerna med den nya yttermittbacksrollen. Vare sig du alltid har föredragit att ha tre där bak eller ser dig själv som en naturlig innovatör har du nu ännu fler verktyg för att överväldiga motståndet i din jakt på de viktiga segrarna.


YTTERLIGARE TILLÄGG
Skapa det perfekta tränarutseendet med en omdesignad managerskapare, prestera bättre på transfermarknaden med förbättrad scouting och vinn rätten att skryta inför dina kompisar i den förbättrade fantasidraften.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Football Manager 2022 som en fysisk kopia?

Nej, du får Football Manager 2022 produktnyckel (Football Manager 2022 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Football Manager 2022 produktnyckel (Football Manager 2022 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Football Manager 2022. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Football Manager 2022? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Football Manager 2022 som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar Football Manager 2022 också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Football Manager 2022 som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Genomsnittligt kundbetyg:
0
Bedömt av: Lennie H på 2022-10-16

super fed spil

betyg:
5
Page:1