Farming Simulator 22 (PC) 430 SEK
FARMING SIMULATOR 22 SPELBESKRIVNING

Nya Farming Simulator är på väg!

Ta dig an rollen som modern bonde och bygg på ett kreativt sätt upp din gård i tre olika amerikanska och europeiska miljöer. Farming Simulator 22 erbjuder en enorm uppsättning bondgårdsaktiviteter som fokuserar på jordbruk, djurhållning och skogsbruk – nu med årstiderna som spännande tillägg!

Över 400 maskiner och redskap från över 100 verkliga tillverkare av jordbruksredskap, till exempel John Deere, CLAAS, Case IH, New Holland, Fendt, Massey Ferguson, Valtra och många fler finns nu i spelet och hjälper dig att så och skörda grödor som vete, majs, potatis och bomull. Nya maskinkategorier och grödor tillför ny spelmekanik till upplevelsen.

Du kan till och med driva din gård som ett kooperativ i samarbetsläget och utöka spelet med olika kostnadsfria moddar som skapats av communityt. Farming Simulator 22 erbjuder spelare mer frihet än någonsin tidigare och utmanar dig att bli en framgångsrik bonde – så börja bruka jorden och låta det växa frodigt!

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Farming Simulator 22 som en fysisk kopia?

Nej, du får Farming Simulator 22 produktnyckel (Farming Simulator 22 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Farming Simulator 22 produktnyckel (Farming Simulator 22 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Farming Simulator 22. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Farming Simulator 22? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Farming Simulator 22 som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar Farming Simulator 22 också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Farming Simulator 22 som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.


Publisher Giants Software
PEGI-rating
Udvikler Giants Software
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 22-11-2021
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
OS: Windows 10 Home (x64)
Prosessor: Intel Core i5-3330 or AMD FX-8320 or better
Minne: 8 GB RAM
Grafikk: GeForce GTX 660 or AMD Radeon R7 265 or better (min 2GB VRAM)
DirectX: Versjon 11
Lagring: 35 GB tilgjengelig plass
Lydkort: Sound card
Tilleggsmerknader: These system requirements can´t cover all possible system configurations s
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.