Age of Empires IV (PC) 564 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
AGE OF EMPIRES IV SPELBESKRIVNING

Ett av de mest älskade realtidsstrategispelen återvänder till storhet med Age of Empires IV, vilket sätter dig i centrum för episka historiska strider som format världen. Age of Empires IV erbjuder både välbekanta och innovativa nya sätt att expandera ditt imperium i vidsträckta landskap med fantastisk 4K visuell grafik, vilket ger ett utvecklat realtidsstrategispel till en ny generation.

Tillbaka till historien - Det förflutna är en prolog när du är nedsänkt i en rik historisk miljö med 8 olika civilisationer runt om i världen från engelsmän till kineser till Delhi-sultanatet i din strävan efter seger. Bygg städer, hantera resurser och led dina trupper i strid på land och till sjöss i 4 olika kampanjer med 35 uppdrag som spänner över 500 års historia från den mörka medeltiden till renässansen.

Välj din väg till storhet med historiska figurer - Upplev Jeanne d'Arcs äventyr i hennes strävan att besegra engelsmännen, eller befalla mäktiga mongoliska trupper som Genghis Khan i hans erövring av hela Asien. Valet är ditt - och varje beslut du fattar kommer att avgöra resultatet av berättelsen.

Anpassa ditt spel med Mods - Tillgängligt i början av 2022, spela som du vill med mods.

Utmana världen - Hoppa online för att tävla, samarbeta eller spela med upp till 7 av dina vänner i PVP- och PVE-multiplayer-lägen.

An Age for All Players - Age of Empires IV är en inbjudande upplevelse för nya spelare med ett handledningssystem som lär sig essensen av realtidsstrategi och ett Campaign Story Mode designat för förstagångsspelare för att hjälpa till att uppnå enkel installation och framgång, men tillräckligt utmanande för veteranspelare med ny spelmekanik, utvecklade strategier och kamptekniker.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Age of Empires IV som en fysisk kopia?

Nej, du får Age of Empires IV produktnyckel (Age of Empires IV CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Age of Empires IV produktnyckel (Age of Empires IV CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Age of Empires IV. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Age of Empires IV? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Age of Empires IV som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 28-10-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10 64bit | Windows 11 64bit
Processor: Intel Core i5-6300U or AMD Ryzen 5 2400G | CPU with AVX support required
Minne: 8 GB RAM
Grafik: Intel HD 520 or AMD Radeon RX Vega 11
DirectX: Version 12
Lagring: 50 GB ledigt utrymme
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.