Hell Let Loose (PC) 271 SEK
Du får 0 Playcoins Tjäna Playcoins när du handlar hos oss.
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
Steam early access (Tidig tillgång) Utforska, spela och bli involverad i spelutveckling! Få omedelbar tillgång till Hell Let Loose, som utvecklas i samarbete med samhället. Dessa spel utvecklas när du spelar dem och ger feedback, och utvecklarna lägger ständigt på nytt innehåll!
HELL LET LOOSE SPELBESKRIVNING

Det är så här ett spel i andra världskriget ska spelas ... med mullrande stridsvagnar som dominerar slagfältet, livsnödvändiga underhållslinjer för fronten, att vara en del av den kolossala krigsmaskinen. Hell Let Loose låter dig uppleva krigets kaos, komplett med detaljrika spelarkontrollerade fordon, en dynamiskt engagerande front och enhetsfokuserad spelmekanik som är avgörande för stridens utgång.

Med kolossala kartor som utformats efter äkta rekognoseringsbilder och satelitdata har hela slagfältet delats upp i stora erövringssektorer. Detta ger en förnyad och ständigt unik spelmekanik där två styrkor med femtio spelare ställs mot varandra. De kommer att slåss till döden på fält, broar, skogar och städer på en front som ständigt förändras. När en sektor har erövrats kommer den att generera en av tre resurser åt ditt lag. På så sätt skapas ett komplext metaspel som inverkar på ditt lags väg mot seger.


En episk krigsskådeplats
Ge dig ut på slagfältet i flerspelarspel 50 mot 50 på enorma kartor. Välj en av 12 spelbara roller inom infanteri, spaning och pansar. Var och en utrustad med särskilda vapen, fordon och utrustning. Spela som officer, spanare, kulspruteskytt, sjukvårdare, ingenjörssoldat, stridsvagnsbefäl med flera och upplev alla aspekter av strid under andra världskriget.

Realism utan motsvarighet
Hell Let Loose låter dig uppleva hjärtat av ikoniska slagfält från andra världskriget i verklighetstrogna detaljer. Historiska fordon, vapen och uniformer är detaljrikt återskapade och striden är lika brutal och blodig som den var på riktigt. Striderna tar plats på enorma realistiska kartor från äkta stridsskådeplatser. De har återskapats med hjälp av arkiverade flygfoton och satelitbilder med fantastiska detaljrikedom genom Unreal Engine 4.

Slåss tillsammans – vinn tillsammans
Hell Let Loose handlar inte om antal dödade och upplåsningar – lagarbete är nyckeln till framgångsrikt spel. Kommunikation är livsviktigt. Spelarna arbetar tillsammans under ledningen av officerare och deras befälhavare för att ta strategiska mål på slagfältet och dominera motståndet. Hell Let Loose är ett spel som fodrar lagarbete och kommunikation, inte bara för att vinna, utan för att överleva.

Unikt metaspel
Slåss för seger genom att bryta igenom fiendens linjer på ett enormt ombytligt slagfält. Metaspelets unika sektorserövring kräver att laget ständigt måste fatta storskaliga taktiska beslut för både attack och försvar. Sköt resurser och förnödenheter för att kalla in understöd, förstärka försvarspositioner eller anfalla fiendens flanker. Strategi är nyckeln till framgång.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Hell Let Loose som en fysisk kopia?

Nej, du får Hell Let Loose produktnyckel (Hell Let Loose CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Hell Let Loose produktnyckel (Hell Let Loose CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Hell Let Loose. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Hell Let Loose? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Hell Let Loose som digital download til Steam.

Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 06-06-2019
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Win7 64bit
Processor: i3-4130 @ 3.3GHz / AMD FX-8350 @ 4.0GHz (or equivalent)
Minne: 8 GB RAM
Grafik: GTX1050ti / R9 280 (or equivalent with minimum 2GB VRAM)
DirectX: Version 11
Nätverk: Bredbandsanslutning
Lagring: 20 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: System Requirements subject
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.