Hohokum (PC) 67,60 SEK
HOHOKUM SPELBESKRIVNING

Ta dig an rollen som en nyfiken flygande drakvarelse och färdas till färgglada, egendomliga världar som väntar på att bli upptäckta. Interagera med karaktärer och miljö för att upptäcka hemligheter eller bara flyg omkring i din egen takt och låt dig överraskas av allt du stöter på. Även om det finns uppdrag och aktiviteter är Hohokum i grund och botten en lekplats – en plats där man kan vandra omkring och glömma bort tiden.

- Ett expansivt och lekfullt universum, en gigantisk lekplats med massor av olika karaktärer och leksaker man kan interagera med.
- Stiliserade spelhändelser – Allt från att dyka med underhavsvarelser till att sväva högt i skyn med drakar. Varje värld har sina specialdesignade uppdrag, aktiviteter, interaktioner och hemligheter som ska avslöjas – inget ställe är det andra likt!
- Fängslande grafisk design – Den fantasifulle konstnären Richard Hogg ger liv åt Hohokum. En surrealistisk, livlig värd som är full av färg och skoj.
- Förtrollande soundtrack – Hohokum innehåller ny musik från ett flertal begåvade artister i samarbete med Ghostly International Records.      

 

© 2022 Sony Interactive Entertainment LLC. Hohokum is a trademark of Sony Interactive Entertainment LLC.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Hohokum som en fysisk kopia?

Nej, du får Hohokum produktnyckel (Hohokum CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Hohokum produktnyckel (Hohokum CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Hohokum. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Hohokum? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Hohokum som en digital nedladdning för Steam.

Genre Adventure
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 28-07-2022
Systemkrav Minimum Requirements
Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10

Recommended Requirements
Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10

Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.