Dying Light 2 Deluxe Edition (PC) 493 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
DYING LIGHT 2 DELUXE EDITION SPELBESKRIVNING

Vi försökte stoppa viruset i Harran för 20 år sedan men förlorade kampen. Det ser inte särskilt ljust ut nu heller. The City – ett av mänsklighetens sista stora samhällen – slits isär av konflikter, och civilisationen har återgått till en ny mörk ålder. Men än finns det hopp.

Du är en vandrare kapabel att ge staden en ny framtid, men dina otroliga förmågor kommer inte gratis. Du plågas av minnen du inte förstår dig på och bestämmer dig för att ta reda på sanningen... bara för att hamna mitt i en stridszon. Nu krävs både råstyrka och list om du ska lyckas besegra fienderna och skaffa medhjälpare, så slipa på dina färdigheter, avslöja makthavarnas mörka hemligheter, välj sida och skriv din egen historia. Oavsett var dina handlingar tar dig finns det en sak du inte får glömma: förbli människa.


ENORM ÖPPEN VÄRLD
Upplev livet i staden som försjunkit in i en ny mörk era. Upptäck olika vägar och dolda passager medan du utforskar dess olika nivåer och platser.


KREATIVA OCH BRUTALA STRIDER
Använd dina parkourfärdigheter för att få ett övertag i brutala strider. List, fällor och kreativa vapen är dina bästa chanser i kampen om överlevnad.


DAG OCH NATT
Vänta in natten innan du utforskar de infekterades gömställen. Solljuset håller dem lugna på dagen, men på natten lämnar monstren sina tillhåll.


VAL OCH KONSEKVENSER
Forma stadens framtid med dina handlingar och se hur den förändras. Avgör maktbalansen genom olika val i en växande konflikt och skapa din egen upplevelse.


SAMARBETE FÖR 2–4 SPELARE
Spela hela kampanjen i ett samarbetsläge för upp till fyra spelare. Anordna egna spel eller anslut till andras för att se hur deras beslut och konsekvenser påverkat spelet.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Dying Light 2 Deluxe Edition som en fysisk kopia?

Nej, du får Dying Light 2 Deluxe Edition produktnyckel (Dying Light 2 Deluxe Edition CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Dying Light 2 Deluxe Edition produktnyckel (Dying Light 2 Deluxe Edition CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Dying Light 2 Deluxe Edition. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Dying Light 2 Deluxe Edition? Får jag samma innehåll som med Steam?

Deluxe Edition innehåller:
- Tillgång till ett berättelse-DLC som släpps några månader efter lansering
- Exklusiv vapenutsmyckning
- Legendarisk dräkt
- Legendariskt vapenutseende
- Legendariskt flygskärmsutseende
- Utskrivbara bakgrundsbilder
- Digital serietidning
- Digital illustrationsbok
- Digitalt soundtrack

DELUXE-EDITION-616px.png?t=1622226446

Publisher Techland
PEGI-rating
Udvikler Techland
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 04-02-2022
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: TBC
Processor: TBC
Graphics: TBC
Sound Card: TBC

RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: TBC
Processor: TBC
Graphics: TBC
Sound Card: TBC
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.