Dying Light 2 (PC)
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Kommer snart

31. december 2021

Var redo att spela Dying Light 2 på dagen! När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

DYING LIGHT 2 SPELBESKRIVNING

Det har gått 15 år sedan mänskligheten förlorade kampen mot viruset.

Det sista stora samhället är allt som återstår i en oförlåtande och infekterad värld som kastats in i en modern variant av den mörka tiden. Om dagarna stryker banditer, grupperingar och svältande överlevande fram på gatorna i jakt på förnödenheter – eller folk att ta dem från, med våld om så krävs. Om nätterna lämnar de infekterade sina mörka gömställen för att livnära sig på de levande.

Du är den infekterade överlevaren Aiden Caldwell. Din smidighet och dina färdigheter i strid gör dig hett eftertraktad. Du kan göra saker andra inte kan och ta dig till platser andra inte kan nå. Med hjälp av dina unika förmågor har du makten att driva fram förändringar i den förfallande metropolen.

Stadens öde vilar i dina händer.


DINA VAL, DIN VÄRLD
Du måste fatta svåra beslut och göra svåra uppoffringar för att rädda ett samhälle på väg mot total kollaps. Konsekvenserna av dina beslut får stora effekter på hela regioner i staden, och kan öppna upp nya landmassor och områden att utforska.


OTROLIG SMIDIGHET OCH BRUTALA STRIDER
Din resa mot makten kännetecknas av aldrig tidigare skådad rörelsefrihet genom staden, med brutala strider i förstaperson sömlöst integrerade.


DEN MÖRKA TIDEN I MODERN TAPPNING
Mänskligheten har fallit tillbaka i den mörka tiden i en stad där resurser och elektricitet är lyxvaror, och där samhällskontraktet är helt rivet. Civilisationen är borta, men resterna finns kvar. Världen är våldsam, primitiv och oförlåtande, och likaså är invånarna.


INFEKTIONEN HAR UTVECKLATS
Infektionen har utvecklats och blivit mer känslig mot uv-ljus. Vardagen rullar på i relativ trygghet så länge solen är framme, när de infekterade tvingas gömma sig i skuggorna. Men om nätterna kommer de infekterade ut i jakt på byten, vilket öppnar upp möjligheter att utforska områden som är för farliga på dagtid.


SAMARBETE FÖR 2–4 SPELARE
Spela hela kampanjen i ett samarbetsläge för upp till fyra spelare. Anordna egna spel eller anslut till andra spelare för att se vilka beslut de fattat och vad det har fått för konsekvenser på resten av världen.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Dying Light 2 som en fysisk kopia?

Nej, du får Dying Light 2 produktnyckel (Dying Light 2 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Dying Light 2 produktnyckel (Dying Light 2 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Dying Light 2. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Dying Light 2? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Dying Light 2 som digital download til Steam.

Publisher Techland
Udvikler Techland
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 31-12-2021
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: TBC
Processor: TBC
Graphics: TBC
Sound Card: TBC

RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: TBC
Processor: TBC
Graphics: TBC
Sound Card: TBC
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.