Total War: WARHAMMER III (PC/MAC) 468 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
TOTAL WAR: WARHAMMER III SPELBESKRIVNING

Långt bortom världen och dess småkrig finns en dimension av ren, ond magi: kaosområdet. Det är en fruktansvärd plats, obegriplig för det dödliga sinnet. Det viskar löften om makt, men för att se det måste man förföras av det. Att ge upp din själ för det. Att bli så.

De fyra destruktiva makterna styr denna plats och de försöker uppsluka världen i en ström av demonisk korruption. Nurgle, pestguden; Slaanesh, överdriven herre; Tzeentch, växlare av sätt; och Khorne, gud för blod och slakt.

På gränsen mellan världarna står två mäktiga riken som står emot: de strikta krigarna i Kislev och det stora imperiet Grand Cathay. Men var och en präglas av sina egna prövningar, och nu har båda anledning att gå över tröskeln och skicka sina arméer in i kaosriket.

Världen är på kanten. Ett enda tryck kommer att kasta det i katastrof.

Och det finns en som planerar att uppnå just det, en uråldrig figur som inte vill ha något mindre än att ha den högsta makten. Men för att lyckas behöver han en mästare ...

Den kommande konflikten kommer att uppsluka allt. Vill du erövra dina demoner? Eller beordra dem?

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Total War: WARHAMMER III som en fysisk kopia?

Nej, du får Total War: WARHAMMER III produktnyckel (Total War: WARHAMMER III CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Total War: WARHAMMER III produktnyckel (Total War: WARHAMMER III CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Total War: WARHAMMER III. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Total War: WARHAMMER III? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Total War: WARHAMMER III som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar Total War: WARHAMMER III också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Total War: WARHAMMER III som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.