Assetto Corsa -Tripl3 Pack (PC) 24 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Assetto Corsa på Steam för att kunna använda Assetto Corsa -Tripl3 Pack.

ASSETTO CORSA -TRIPL3 PACK SPELBESKRIVNING

KUNOS Simulazioni och 505 Games är stolta över att presentera "TRIPL3 PACK", DLC-paketet för ASSETTO CORSA som firar lanseringen av Assetto Corsa på konsolen! "TRIPL3 PACK" inkluderar den ikoniska FERRARI FXX K, FERRARI 488 GTB och PRAGA R1!


BILARNA:

Ferrari FXX K
Ferrari 488 GTB
Prag R1


Ferrari FXX K
FXX K är FoU-programmet från Ferrari med den första hybridprototypen av Maranello i huvudrollen.
I namnet påminner initialerna K om "Kers"-tekniken (återvinning av kinetisk energi) för att maximera prestandan på planen.
Fri från homologationer och regler, har FXX K utvecklats utan kompromisser och är utrustad med tekniska innovationer som garanterar en otrolig körupplevelse.
FXX K har 1050 hk (860 hk med V12 termomotor, 190 hk med elmotor) och ett vridmoment på över 900 Nm. Dess 6262cc V12-motor har optimerats för prestanda och kan styras genom en "manettino" med 4 positioner: Kvalificera, Långlopp, Manuell Boost, Snabbladdning.


Ferrari 488 GTB
Denna GT-bil ger prestanda på bannivå som kan avnjutas till fullo även av icke-professionella vardagsförare. Dess svarstider, smidighet och ohanterliga körning garanterar en unik känsla av upprymdhet och oöverträffad körglädje.
Den här bilens nya 3902 cc V8 turbo är i toppen av sin klass när det gäller kraft, vridmoment och svarstider, vilket gör den till det nya riktmärket för denna typ av arkitektur.
Ferrari 488 GTB:s delsystem och elektroniska kontroller gör dess kraft och prestanda omedelbart tillgänglig och kontrollerbar. Det är faktiskt den mest lyhörda produktionsmodellen som finns, med knivskarpa svarstider jämförbara med en track bil.



Praga R1
Den här modellen är en bandbil i fullkolfiber designad kring en kompositmonokok, inspirerad av uthållighetsprototyper.
Den droppformade R1 kan generera nedåtkraft på upp till 1,5 gånger sin vikt genom sin sofistikerade aerodynamik. Förbättrad dragkraft och bilens totala förmåga att köra snabbt runt kurvor är det som skiljer R1 från sina konkurrenter. Bilen kan generera upp till 3G sidokraft i svängar.
Lättviktskonstruktion och fjädringsuppsättning är optimerade för att förbättra greppet samtidigt som däck- och bromsslitaget minimeras.
Motorombyggnadstiden för Praga R1 är 50 drifttimmar.
Användningen av högkvalitativa delar från erkända leverantörer hjälper till att minska servicekostnaderna.

 

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Assetto Corsa -Tripl3 Pack som en fysisk kopia?

Nej, du får Assetto Corsa -Tripl3 Pack produktnyckel (Assetto Corsa -Tripl3 Pack CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Assetto Corsa -Tripl3 Pack produktnyckel (Assetto Corsa -Tripl3 Pack CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Assetto Corsa -Tripl3 Pack. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Assetto Corsa -Tripl3 Pack? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får Assetto Corsa -Tripl3 Packsom är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

Publisher 505 Games
PEGI-rating
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Releasedag 26-08-2016
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows Vista Sp2 - 7 Sp1 - 8 - 8.1 - 10
Processor: AMD Athlon X2 2.8 GHZ, Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ
Minne: 2 GB RAM
Grafik: DirectX 10.1 (e.g. AMD Radeon HD 6450, Nvidia GeForce GT 460)
DirectX: Version 11
Lagring: 1 GB ledigt utrymme
Ljudkort: Integrated
 
REKOMMENDERADE:
OS: Windows Vista Sp2 - 7 Sp1 - 8 - 8.1 - 10
Processor:
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.