Assetto Corsa - Red Pack (PC) 72 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Assetto Corsa på Steam för att kunna använda Assetto Corsa - Red Pack.

ASSETTO CORSA - RED PACK SPELBESKRIVNING

KUNOS Simulazioni och 505 Games är stolta över att presentera "RED PACK", DLC-paketet för ASSETTO CORSA som inkluderar sju legendariska italienska sportbilar och Österrikes RedBull Ring-bana.

Sedan starten av den moderna motorsporten har rött historiskt sett varit den valda färgen för italienska tillverkare och tävlande lag. I linje med detta tema innehåller RÖDA PACKET några av de mest eftertraktade bilarna från de mest ikoniska italienska fabrikerna, Ferrari, Lamborghini och Maserati!

BILARNA:

Ferrari SF-15T
Ferrari F138
Ferrari 488 GT3
Maserati 250F 6C
Maserati 250F T2 12C
Maserati GranTurismo MC GT4
Lamborghini Aventador SuperVeloce

BANEN
Spielberg REDBULL Ring Circuit

Ferrari SF15-T är den första Ferrari GP-bilen som debuterar för ASSETTO CORSA, det är den andra bilen som tillverkats av Ferrari sedan återintroduktionen av turbomotorer 2014. Den röda ensitsiga har reproducerats i samarbete med Ferrari.
Ferrari F138 (ursprungligen känd som Ferrari F2013, och ibland refererad till med sitt projektnummer, Ferrari 664) är en Formel 1-racerbil designad och byggd av Scuderia Ferrari för användning under Formel 1-säsongen 2013. Den kördes av två- tidsvärldsmästaren Fernando Alonso och hans lagkamrat Felipe Massa. Chassit fick namnet F138 för att representera året det skulle tävlas i, 2013, och för att markera den sista säsongen då Formel 1 skulle använda V8-motorer.
Maserati 250F tävlade i Formel 1-tävlingar mellan januari 1954 och november 1960, där reglerna tillät 2,5 liters kompressormatade eller 750 cc kompressormotorer.
Maserati gick med den förra och valde en rak-sex motorkonfiguration; 1956 fick den en V12-motor. Med ganska rymlig sittbrunn hade Maserati 250F en 4-växlad växellåda (plus back) och Continental fashion pedalarrangemang: koppling, gas och broms i den ordningen.
Ferrari 488 GT3 är racingversionen av den senaste 488 GTB, presenterad på Ferrari Finali Mondiali, som en ersättning för 458 Italia. Denna bil har stora sidointag för att ge bättre luftflöde till sin dubbelturboladdade 3,9-liters V8. .
Med ökad kraft, lägre vikt, förbättrad aerodynamik och innovativ teknologi är Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce den renaste inkarnationen av en Lamborghini hittills: omisskännlig Lamborghinis supersportbils-DNA, dynamisk överlägsenhet och exceptionell körprecision.
Ett fokus på viktminskning samtidigt som innovativa teknologier införlivas har resulterat i den sportigaste, snabbaste och mest känslomässiga serieproduktionen Lamborghini någonsin. Vikten har minskat ytterligare med 50 kg genom förbättrad lättviktsteknik, inklusive betydande användning av kolfiber. Den naturligt aspirerade V12-motorns effekt höjs till 750 hk. Detta resulterar i ett effekt-till-vikt-förhållande på 2,03 kg/hk. Superveloce accelererar från 0 till 100 km/h på 2,8 sekunder och startar för att nå en topphastighet på över 350 km/h.
Efter erfarenheten med Trofeo-serien är Maserati redo att driva GranTurismo MCs in i en ny utmaning: den internationella GT4-serien.
De ändringar som krävs för GT4-homologering gäller främst motorn och aerodynamiken. Den övergripande tekniska sammansättningen av bilen kommer att vara oförändrad: 4700cc-motorn, elektroaktiverad transmission med paddelväxlingskommandon och en tjänstevikt på 1410 kg kvarstår. Monteringen av en luftscoop kommer att minska bilens prestanda till 430 hk från nuvarande 488 hk, medan en omdesignad bakspoiler och modifierad diffusor kommer att bringa bilens prestanda i linje med de andra GT4-bilarna.
RedBull-ringen har renderats för Assetto Corsa till högsta detaljnivå med hjälp av laserskanningsteknik.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Assetto Corsa - Red Pack som en fysisk kopia?

Nej, du får Assetto Corsa - Red Pack produktnyckel (Assetto Corsa - Red Pack CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Assetto Corsa - Red Pack produktnyckel (Assetto Corsa - Red Pack CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Assetto Corsa - Red Pack. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Assetto Corsa - Red Pack? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får Assetto Corsa - Red Packsom är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

Publisher 505 Games
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Releasedag 14-07-2016
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows Vista Sp2 - 7 Sp1 - 8 - 8.1 - 10
Processor: AMD Athlon X2 2.8 GHZ, Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ
Minne: 2 GB RAM
Grafik: DirectX 10.1 (e.g. AMD Radeon HD 6450, Nvidia GeForce GT 460)
DirectX: Version 11
Nätverk: Bredbandsanslutning
Lagring: 15 GB ledigt utrymme
Ljudkort: Integrated
 
REKOMMENDERADE:
OS: Windows Vista Sp2 - 7
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.