Titanfall 2 (PC) 187 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
TITANFALL 2 SPELBESKRIVNING

Kalla ner din titan och gör dig redo för en spännande FPS-upplevelse – Titanfall™ 2! I uppföljaren finns en ny enspelarkampanj där bandet mellan pilot och titan utforskas. Eller spräng dig fram i en ännu mer innovativ och intensiv flerspelarupplevelse med sex nya titaner, dödliga nya pilotförmågor, utökade anpassningsmöjligheter, nya kartor och spellägen och mycket mer. 

Lås upp den Battlefield™ 1-inspirerade krigsmålningen Red Baron till titanen Ion i Titanfall™ 2 genom att spela båda spelen på samma konto.

NYCKELFUNKTIONER 

Upplev en fängslande enspelarhandling. Titanfall™ 2 har en enspelarkampanj som är fylld med spänning och innovativa överraskningar. Spela som en ensam milispilot som är strandsatt bakom fiendens linjer och stöter på en erfaren titan av Vanguard-klass. De måste samarbeta för att klara ett uppdrag som aldrig var menat för dem. 

Njut av oöverträffad flerspelarspänning. Uppföljaren levererar samma sorts adrenalinfyllda flerspelarstrider som spelserien redan gjort sig känd för. Ta den fartfyllda förstapersonsspänningen till nästa nivå med fler titaner, dödligare pilotförmågor och mycket mer. Och se till att utmärka dig mitt i allt kaos med nya möjligheter att anpassa din pilot, titan och utrustning! 

Följ dina kompisar till fronten. I Titanfall™ 2 är nätverk en av nyheterna. De blir den sociala ryggraden i Titanfall™ 2 som gör det enkelt och problemfritt att uppleva all högoktanig spänning tillsammans med både nya och gamla kompisar. Oavsett om du föredrar socialt eller tävlingsinriktat spelande kan du skapa eller gå med i ett nätverk som passar dig och dina medspelare perfekt. 

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Titanfall 2 som en fysisk kopia?

Nej, du får Titanfall 2 produktnyckel (Titanfall 2 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda EA Origin-plattformen för att lösa in dina Titanfall 2 produktnyckel (Titanfall 2 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Titanfall 2. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Publisher Electronic Arts
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 28-10-2016
Systemkrav Minimum
OS: Win 08-07-08.1/10 64bit
Processor: Intel Core i3-3600t eller tilsvarende
RAM: 8 GB
Ledig harddiskplads: 45 GB
Grafikkort: NVIDIA Geforce GTX 660 2 GB eller AMD Radeon HD 7850 2 GB
DirectX: 11
Internetforbindelse: 512 kbps eller hurtigere
Anbefalet
OS: Win 08-07-08.1/10 64bit
Processor: Intel Core i5-6600 eller tilsvarende
RAM: 16
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0
Bedömt av: Magnus J på 2018-10-21

En af de bedste campaigner jeg har spillet. en skam at det kun vare 4-5 timer men det er 100% værd for det fald. Der er ikke et eneste low point i campainen og hver eneste mission har nået nyt oppe i ærmet.

betyg:
5
Bedömt av: Sebastian S på 2016-12-17

Rigtig godt spil både multiplayer og singleplayer de er begge meget underholdene.
Alt i alt er det det bedste skydespil jeg har spillet :D
100% pengene værd :)

betyg:
5
Bedömt av: Emil H på 2016-12-13

Virkelig fedt spil, super grafik, super lyd, godt gameplay

Elsker det!!

betyg:
5
Page:1