Battlefield 1 (PC) 112 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
BATTLEFIELD 1 SPELBESKRIVNING

Battlefield™ 1 tar oss tillbaka till första världskriget, där ny teknologi och en global konflikt förändrade krigföringen för evigt. Bli en del av varje slag, kontrollera alla enorma fordon och utför manövrar som vänder hela striden. Hela världen krigar – se vad som finns bortom skyttegravarna.

Utvalt innehåll

Föränderliga miljöer runtom i världen. Upplev alla delar av den globala konflikten – kämpa i ockuperade franska städer, öppna ytor i de italienska alperna, eller i den arabiska öknen. Ingen strid är den andra lik. Fullt förstörbara miljöer och opålitlig väderlek ger ett landskap i ständig förändring;vare sig du förstör skydd, eller gör kratrar i marken är ingen strid den andra lik.

Enorma multiplayerstrider. Inta slagfältet i massiva multiplayerstrider för upp till 64 spelare. Storma in till fots som infanteri, led ett kavallerianfall och delta i så komplicerade strider att du kommer behöva dina kamrater för att klara dig.

Spelförändrande fordon. Vänd på krigslyckan med hjälp av stora och enorma fordon, pansarvagnar, propellerplan och gigantiska, mekaniska monster som kommer behövas i kristider. Ge eld från luften med det enorma luftskeppet, slit sönder slagfältet med det armerade tåget och bombardera land från havet med ett dreadnought-slagskepp.

Nya flerspelarläget Operations. I Operations ska du utföra en serie flerspelarstrider på flera delar av kartan. De anfallande ska trycka tillbaka försvarslinjen till nästa del av banan och försvararna ska stoppa deras framfart.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Battlefield 1 som en fysisk kopia?

Nej, du får Battlefield 1 produktnyckel (Battlefield 1 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda EA Origin-plattformen för att lösa in dina Battlefield 1 produktnyckel (Battlefield 1 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Battlefield 1. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Battlefield 1? Får jeg samme indhold som hos Origin?

Du får standard-udgaven af Battlefield 1.

Platform PC
Releasedag 21-10-2016
Systemkrav Minimumskrav
Operativsystem:64-bit Windows 7, Windows 8,1 og Windows 10
Processor (AMD): AMD FX-6350
Processor (Intel): Intel Core i5 6600K
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafikkort (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2 GB
Grafikkort (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 660 2 GB
DirectX: 11,0-kompatibelt grafikkort eller tilsvarende
Krav for onlineforbindelse: 512 KBPS eller hurtig
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0
Bedömt av: JOhn F på 2017-11-15

Rigtig god spil, det sidestiller sig dog stadig ikke helt med BF4 og BF3, men dog er der stadig mange timers underholdning i det.

betyg:
3
Bedömt av: Asger K på 2017-04-12

Godt

betyg:
5
Bedömt av: Lasse K på 2017-02-01

Et frisk pust, lige hvad vi har manglet!

betyg:
5
Bedömt av: Allan L på 2017-01-22

Sindsyg god service :) Vil klart handle her igen

betyg:
5
Bedömt av: Marcus Mouritzen på 2016-11-04

super godt spil
grafik SUPER
tilbudet er så godt elsker det
det er så fedt hvis nogle af jer som gerne vil købe det her spil
så skal i fandme gøre det

betyg:
5
Page:1