Call of Duty: Infinite Warfare (PC) 111 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE SPELBESKRIVNING

Infinite Warfare har tre unika spellägen: Campaign, Multiplayer och Zombies.

I Campaign spelar du som Captain Reyes, en pilot som blivit befälhavare över resten av koalitionsstyrkorna mot en obeveklig, fanatisk fiende, medan de försöker övervinna rymdens dödliga, extrema miljöer.

Multiplayer kombinerar ett momentumbaserat rörelsesystem, spelarfokuserad kartdesign, djup anpassning och ett helt nytt stridsriggsystem som skapar en intensiv spelupplevelse där varje sekund räknas. Stridsriggar (riggar) är de ultimata stridssystemen. Varje rigg är en hypermodern, taktisk stridsdräkt som bärs av spelaren och är formad för helt olika spelstilar. Spelare får även gå med i en av fyra helt nya uppdragsgrupper för att låsa upp calling cards, kamouflage, emblem och vapen som är unika för den gruppen.

I Zombies reser du tillbaka i tiden för att slåss mot odöda i en nöjespark på 1980-talet, med en massa åkturer, en häftig spelhall och en galen, fungerande berg- och dalbana. Omfamna gamla älskade element i läget, som påskägg, bonuskrafter och nya vapen medan du upplever innovationer som helt nya spelmekaniker, After Life Arcade och Fate and Fortune Cards.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Call of Duty: Infinite Warfare som en fysisk kopia?

Nej, du får Call of Duty: Infinite Warfare produktnyckel (Call of Duty: Infinite Warfare CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Call of Duty: Infinite Warfare produktnyckel (Call of Duty: Infinite Warfare CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Call of Duty: Infinite Warfare. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Call of Duty: Infinite Warfare? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Call of Duty: Infinite Warfare som digital download til Steam.

Genomsnittligt kundbetyg:
0
Bedömt av: Playgames for gamers by gamers på 2016-11-04

^^^^LOL^^^LOL^^^ LOL ^^^LOL^^^^^^^LOL^^^LOL^^^ LOL ^^^LOL^^^. Den havde vi alligevel ikke set komme, men hver sin smag i forhold til hvilket spil man er til :D

betyg:
3
Bedömt av: Jonas Svend Mortensen på 2016-11-03

How det ser ud som om du har trykket forkert.
Lad mig hjælpe dig:
http://www.playgames.dk/battlefield-p-1900.html
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

betyg:
1
Page:1