Generation Zero - FNIX Rising (PC) 26,40 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Generation Zero på Steam för att kunna använda Generation Zero - FNIX Rising.

GENERATION ZERO - FNIX RISING SPELBESKRIVNING

Kampen för överlevnad fortsätter medan 1989 går mot sitt slut. Hoppet om att hitta den saknade befolkningen har börjat minska, samtidigt som du och dina vänner fortsätter att göra ert bästa för att undvika de invaderande maskinerna och söka genom övergivna byggnader efter vapen och utrustning. De senaste spaningsuppdragen du genomfört själv och med dina vänner har dock gett en del oväntade resultat – byggnader som verkar vara tillverkade av FNIX-maskiner har börjat dyka upp längs sydkusten på Östertörns fastland. Lyckligtvis verkar det längs sydkusten, i skärgården och på landsbygden även finnas utspridda överlevare som gör motstånd mot invasionsstyrkan.

INNEHÅLL I EXPANSIONSPAKETET

FÖRÄNDRADE LANDSKAP
När din resa leder dig tillbaka till den här tidigare utforskade delen av Östertörn upptäcker du att maskinerna varit upptagna med att göra om landskapet så att det passar deras behov. Enorma murar som utgör befästningar, generatorer som avger ett olycksbådande sken och det hotfulla kabelnätverket är bara några av de byggnader som du skymtat medan du smugit fram genom området. Städer i närheten ödeläggs medan skördarna samlar in alla resurser som kan vara användbara och bara lämnar efter sig skalen av de byggnader som en gång stått där. Det är oklart vad FNIX planerar, men det är säkert inget bra.

MOTSTÅNDET VÄXER
Din återkomst till skärgården och landsbygden ger också en strimma av hopp eftersom du stöter på tydliga tecken på mänskligt motstånd. Även om du tidigare främst förknippade den här regionen med de tydliga tecknen på strider mellan militären och maskinerna från början av invasionen, med ödelagda städer och död och förruttnelse var du än vände blicken, så ser du nu individer som har lyckats överleva mot alla odds. Fickor med överlevande har lyckats hålla ut på viktiga platser och utnyttjar sina strategiska positioner för att överleva och maximera skadan mot de fientliga maskinerna. Ställningarna är dock bräckliga och fiendens attacker är hänsynslösa.

MER ATT UPPTÄCKA
Det är inte bara landskapet längs den södra kusten och på landsbygden som har förändrats, så medan du utforskar måste du hålla ögonen öppna efter nya föremål och kläder att samla och nya prestationer att låsa upp.

YTTERLIGARE SPELFUNKTIONER

NÄRSTRIDSVAPEN
Du vill aldrig råka ut för att ammunitionen tar slut mitt i striden hetta. Lite otur är allt som krävs för att splittra ditt team eller tvinga dig att ducka undan kulor medan du desperat försöker ta dig ur en farlig situation. Därför är det bäst att du håller utkik brännbollsträn och släggor på Östertörns landsbygd efter. Dessa enklare vapen passar perfekt för att paralysera en oförberedd jägare, eller helt enkelt krossa en anfallande Tick i småbitar.

SKÖRDARE I APOKALYPSKLASSEN
FNIX verkar ha varit upptagna med att uppföra mer än bara byggnader på sydkusten. Åsynen av skördare i Apokalypsklassen har bekräftat dina farhågor, och även om de främst fokuserar på att samla resurser kring de nya byggnaderna ger de sig även ut till andra delar av fastlandet. De är vanligtvis åtföljda av andra maskiner i Apokalypsklassen, men är också formidabla motståndare på egen hand. De kan använda biologisk aerosol eller till och med smutsiga missiler om du vågar dig på att anfalla dem.

 

Generation Zero® © 2020 Systemic Reaction. All rights reserved. Published and developed by Systemic Reaction AB. Systemic Reaction and its logotypes are trademarks of Systemic Reaction AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. Generation Zero® is a registered trademark or trademark of Systemic Reaction AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. Uses Apex – Avalanche Open World Engine. Apex – Avalanche Open World Engine and its logotype are trademarks of Fatalist Development AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Generation Zero - FNIX Rising som en fysisk kopia?

Nej, du får Generation Zero - FNIX Rising produktnyckel (Generation Zero - FNIX Rising CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Generation Zero - FNIX Rising produktnyckel (Generation Zero - FNIX Rising CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Generation Zero - FNIX Rising. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Generation Zero - FNIX Rising? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Generation Zero - FNIX Rising som en digital nedladdning för Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 23-06-2020
Systemkrav MINIMUM:
OS: 64bit OS - Windows 7 with Service Pack 1
Processor: Intel i5 Quad Core
Minne: 8 GB RAM
Grafik: nVidia GTX 660 / ATI HD7870 - 2GB VRAM / Intel® Iris™ Pro Graphics 580
Lagring: 35 GB ledigt utrymme
 
REKOMMENDERADE:
OS: 64bit OS - Windows 10
Processor: Intel i7 Quad Core
Minne: 16 GB RAM
Grafik: nVidia GTX 960 / R9 280 - 4GB VRAM<
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.