Generation Zero (PC) 57,80 SEK
GENERATION ZERO SPELBESKRIVNING

Upplev en explosiv katt-och-råtta-lek som utspelar sig i en öppen värld. I det här återskapandet av 80-talets Sverige har fientliga maskiner invaderat den stillsamma landsbygden, och du måste slå tillbaka medan du avslöjar mysteriet med vad som pågår. Med beprövade gerillataktiker kan du locka, skada eller förstöra fiender i intensiva, kreativa strider i en sandlådemiljö.

Slåss ensam eller med upp till tre vänner i ett sömlöst samarbetsläge. Samarbeta och kombinera era unika färdigheter för att besegra fiender, hjälpa fallna vänner genom att återuppliva dem och sedan dela på bytet efter att fienden besegrats.

Alla fiender simuleras konstant i världen och stryker runt i landskapet med egna avsikter. När du lyckas förstöra en viss del av en fiende, till exempel rustning, vapen eller sensorisk utrustning, så är den skadan permanent. Fienderna har kvar de skadorna tills du möter dem igen, oavsett om det är minuter, timmar eller veckor senare.

Utforska en stor öppen värld som renderats med den prisbelönta spelmotorn Apex, med en full miljöcykel med dag och natt, oförutsägbart väder, komplex AI, simulerad ballistisk, realistisk akustik och ett dynamiskt soundtrack från 80-talet.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Generation Zero som en fysisk kopia?

Nej, du får Generation Zero produktnyckel (Generation Zero CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Generation Zero produktnyckel (Generation Zero CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Generation Zero. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Generation Zero? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Generation Zero som digital download til Steam.


PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 26-03-2019
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: 64bit OS - Windows 7 with Service Pack 1
Processor: Intel i5 Quad Core
Minne: 8 GB RAM
Grafik: nVidia GTX 660 / ATI HD7870 - 2GB VRAM
Lagring: 35 GB ledigt utrymme

REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: 64bit OS - Windows 10
Processor: Intel i7 Qua
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0
Bedömt av: Bogi B på 2019-03-02

Betaen så mega sindssyg ud, og spillet så ud til at køre super smooth. Jeg glæder mig super meget, og kan allerede give det 5 stjerner på grund af hvordan det performer allerede i betaen! :)

betyg:
5
Bedömt av: mathias h på 2019-03-02

Spillede beta'en... det her spil er genialt!

betyg:
5
Page:1