theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2 (PC) 18,80 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet theHunter: Call of the Wild på Steam för att kunna använda theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2.

THEHUNTER: CALL OF THE WILD - WEAPON PACK 2 SPELBESKRIVNING

En helt ny leverans av vapen har precis levererats till våra väktare, och de är ivriga att få presentera en otrolig kombination av modern finess och gammal pålitlighet med Grelck Drilling Gun, Solokhin MN1890 och Mangiafico 410 / 45 Colt Revolver.

Grelck Drilling Gun:

Detta flexibla och eleganta trepipiga kombivapen har två 16-kalibriga hagelpipor bredvid varandra över en kulpipa laddad med den kraftfulla storviltspatronen 9.3x74R. Om du jagar sjöfågel och råkar hitta en älg, eller smyger efter kronhjort och stöter på en gås, så är detta vapnet för dig.

- Flexibilitet:

Grelck Drilling Gun är ett hagel- och kulgevär i ett som snabbt låter dig växla mellan de 16-kalibriga piporna och 9.3x74R för att maximera dina chanser att fälla det upptäckta djuret. Utnyttja 16-kalibrigt fågelhagel, rådjurshagel och slugg för att fälla små till medelstora djur, eller växla till antingen mjuk spets eller plastspets för 9.3x74R för att hantera större och farligare byte.

- Falcon 3-9x44 Drilling Scope:

Rikta snabbt in dina skott på avstånd med detta högklassiga, specialgjorda kikarsikte för Grelck Drilling Gun. Detta kikarsikte är vädertåligt och byggt för att tåla skott efter skott med kraftiga patroner och projektiler. Det passar de flesta jaktsituationer.

- Färgvarianterna Classic, Select och Carbon Fiber:

Grelck Drilling Gun kommer i tre olika färgvarianter: Classic, Select och Carbon Fiber

Solokhin MN1890:

Solokhin MN1890 är ett stridstestat gevär som går att läsa om i historieböcker världen över. Solokhin MN1890 är ett oerhört pålitligt repetergevär. Det har testats i tuffa miljöer, härdats av att ha använts i över ett århundrade, och är till denna dag en suverän jaktpartner. Med dess förmåga att träffa mål på långa avstånd och välförtjänta ökändhet för dödlig penetrationskraft är detta gevär pålitligheten själv.

- Räckvidd och kraft:

Solokhin MN1890 är känt för sin pålitlighet i alla situationer och är ett kraftfullt vapen utformat för att ta sig an medelstora mål från ett imponerande avstånd. Med en maximal räckvidd på cirka 550m och en magasinkapacitet på fem skott, kompenseras den måttliga rekylen av den höga penetrationskraften. Kombinera med kikarsiktet Ascent, Hyperion eller Argus så kommer du att bli en jägare att räkna med.

- Färgvarianterna Assembly Line, Frontline, och Defense Line:

Solokhin MN1890 kommer i tre olika färgvarianter: Assembly Line, Frontline och Defense Line

Mangiafico 410 / 45 Colt Revolver:

Denna snygga, moderna revolver är den perfekta följeslagaren för jägare som är ute efter flexibilitet på korta avstånd. Ladda med .410-kalibrigt hagel för att jaga småvilt och sjöfågel eller med .45 Long Colt för arter som rådjur och springbock. Ett litet handeldvapen för allt småvilt.

- Optimal för små till medelstora mål:

.45 Colt är hårdgjutna kulor som både är kraftfulla och träffsäkra, vilket gör dem extra lämpade för små till medelstora byten på nära avstånd. .410-kalibrigt hagel däremot är fördelaktigt när man skjuter snabbt på korta avstånd mot små, snabba mål som kaniner och änder. Med dess mångsidighet och lilla storlek erbjuder Mangiafico 410 / 45 Colt Revolver jaktflexibiliteten hos våra bågar till en bråkdel av kostnaden.

- Färgvarianterna Polished Steel, Muertos och Flat Black:

Mangiafico 410 / 45 Colt Revolver kommer i tre olika färgvarianter: Polished Steel, Muertos och Flat Black.

 

theHunter: Call of the Wild® © 2020 Expansive Worlds AB. All rights reserved. Published and developed by Expansive Worlds AB. Expansive Worlds and its respective logotypes are trademarks of Expansive Worlds AB. theHunter: Call of the Wild® is a registered trademark or trademark of Expansive Worlds AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. Uses Apex – Avalanche Open World Engine. Apex – Avalanche Open World Engine and its logotype are trademarks of Fatalist Development AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2 som en fysisk kopia?

Nej, du får theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2 produktnyckel (theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2 produktnyckel (theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2som är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

Publisher Expansive Worlds
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Releasedag 28-02-2019
Systemkrav Minimum:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64bit OS - Windows 7
Processor: Intel i3-4170
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 660 / ATI HD7870 - 1GB VRAM
Storage: 60 GB available space
 
Recommended:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64bit OS - Windows 10
Processor: Intel i7 quad-core
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.