theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley (PC) 35,60 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet theHunter: Call of the Wild på Steam för att kunna använda theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley.

THEHUNTER: CALL OF THE WILD - YUKON VALLEY SPELBESKRIVNING

Det är svårt att förneka att Alaska, som av vissa kallas för ”Den sista utposten” och ”Midnattssolens land”, är en vild plats med naturlig skönhet. Under väktare Jim Murrays vaksamma och hängivna tillsyn har Yukon Valley blivit en fristad för kunniga jägare och ekologer som vill bibehålla ekosystemets känsliga balans. Med sina sanslösa miljöer som sträcker sig från böljande kullar med blodfärgad mossa, till snötäckta berg som ramar in reservatet, är Yukon Valley en spektakulär syn.

YUKON VALLEYS FAUNA

Yukon Valleys vackert färgade biotoper är fulla av ett lika färgglatt djurliv. Se präriebison, caribou och älgar beta i gryningens svaga sken. Smyg tyst efter rödrävar och strömänder innan de blir skrämda och flyr iväg. Håll dig utom synhåll när du spårar en vandrande grizzlybjörn, alltid medveten om att den kan rusa mot dig om den känner sig hotad. Stanna kvar ett tag, så kanske du till och med hör en vargflock yla under månskenet.

FRODIG OCH FÄRGGLAD FLORA

Yukon-regionen, som anses vara ett av de vackraste ställena på jorden, innehåller en rad dramatiska landskap som fungerar som bakgrund till en rik historia. Från de frodiga granskogarna till de röda kullarna – varenda skrymsle och vrå av detta reservat är fullt av färg och liv. Det lönar sig dock att hålla ett öga på vädret, då det normala landskapet snabbt kan förvandlas till en filt av nyfallen snö. När du vandrar genom de kusliga, vridna resterna av en nedbränd skog, de till synes oändliga böljande slätterna och de frasiga, gula löven i skogsmarken kan du inte låta bli att beundra magin som finns där ute.

.300 CANNING MAGNUM

.300 Canning Magnum, som har tillverkats av Alaskas vapensmeder för älgjakt, är det perfekta geväret för storvilt i Yukon-regionen. .300 Magnumpatronen, som föredras av både skarpskyttar och jägare för dess träffsäkerhet, är effektiv för långdistansjakt upp till 400 meters avstånd.

UPPDRAG OCH MÅTT

Yukon Valley kommer precis som tidigare reservat att spänna över massiva 64 kvadratkilometer, och det är upp till dig om du bara vill utforska reservatet, gå din egen väg, eller följa den spännande nya berättelsen med tio nya storyuppdrag och 42 sidouppdrag.

Tack vare väktare Jim Murrays kunskap, instinkt och hårda arbete har Yukon Valleys ekosystem och invånare överlevt under hans vakande öga. Balansen är dock skör och reservatets öde är osäkert, även med Jim där. På grund av att permafrosten försvinner från Alaska, rovdjur börjar skapa obalans i den sköra naturliga ordningen och trädätande parasiter hotar skogar som nyligen har skadats av en skogsbrand har Jim svårt att hinna med. Det är nu upp till dig att hjälpa honom att bibehålla livskraften i och den unika, vilda dragningskraften med Yukon Valley.

DELAD UPPLEVELSE

Precis som i våra tidigare betalda DLC kan spelare som inte äger det ändå gå med i en session i Yukon Valley gratis genom att helt enkelt hitta spelare som har köpt det och gå med i deras spel. Sedan är det upp till dig om du vill tävla eller samarbeta.

 

theHunter: Call of the Wild® © 2020 Expansive Worlds AB. All rights reserved. Published and developed by Expansive Worlds AB. Expansive Worlds and its respective logotypes are trademarks of Expansive Worlds AB. theHunter: Call of the Wild® is a registered trademark or trademark of Expansive Worlds AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. Uses Apex – Avalanche Open World Engine. Apex – Avalanche Open World Engine and its logotype are trademarks of Fatalist Development AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley som en fysisk kopia?

Nej, du får theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley produktnyckel (theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley produktnyckel (theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får theHunter: Call of the Wild - Yukon Valleysom är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

Genre Adventure
Publisher Expansive Worlds
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Releasedag 25-06-2019
Systemkrav Minimum:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64bit OS - Windows 7
Processor: Intel i3-4170
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 660 / ATI HD7870 - 1GB VRAM
Storage: 60 GB available space
 
Recommended:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64bit OS - Windows 10
Processor: Intel i7 quad-core
Memory: 8
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.