Football Manager 2023 (PC/MAC) 615 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
FOOTBALL MANAGER 2023 SPELBESKRIVNING

I Football Manager 2023 handlar det inte bara om att välja taktik eller bygga upp ett lag. Det handlar om att ta dig an utmaningar och bryta ny mark medan du etablerar din egen stil.
Kasta dig in i djupet och detaljerna som saknar motstycke när du tar kommandot över din klubb. Nå elitstatus genom att skriva dina egna rubriker, vinna fansens kärlek och respekt, samt dominera motståndarna.
Nytt innehåll och licensuppdateringar kommer från slutet på september. Gå med i FMFC-truppen för att få exklusiva spelnyheter direkt till din inkorg.

Spelbeskrivning
• Hitta den klubb som passar dig bäst. Uppfyll styrelsens förväntningar och besegra de bästa på vägen mot att vinna fotbollens största priser.
• Värva inte bara superstjärnor, skapa dem. Rekrytera smart med hjälp av din personal och ordna vägar till A-laget åt dina underbarn för att utveckla en trupp i världsklass.
• Ditt lags spelstil är upp till dig. Skapa en unik strategi på taktiktavlan för att leverera stora segrar och minnesvärda matchdagar.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Football Manager 2023 som en fysisk kopia?

Nej, du får Football Manager 2023 produktnyckel (Football Manager 2023 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Football Manager-plattformen för att lösa in dina Football Manager 2023 produktnyckel (Football Manager 2023 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Football Manager 2023. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Football Manager 2023? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Football Manager 2023 som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar Football Manager 2023 också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Football Manager 2023 som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Publisher SEGA
Platform PC/MAC
Releasedag 07-11-2022
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7
Processor: Intel Core 2 or AMD Athlon 64 X2
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT, AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650
DirectX: Version 11
Storage: 7 GB available space
macOS:
MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating syste
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.