Sniper Elite 5 (PC) 507 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
SNIPER ELITE 5 SPELBESKRIVNING

Det senaste skottet i den prisbelönta serien, Sniper Elite 5, har prickskytte, taktisk tredjepersonsstrid och en förbättrad kill-kamera. Kämpa dig igenom de mest uppslukande kartorna hittills, med många verkliga platser, med fantastiska detaljer och ett förbättrat resesystem som låter dig utforska fler av dem än någonsin tidigare.

Frankrike, 1944 - Som en del av en hemlig US Rangers-operation för att försvaga befästningen av Atlantmuren utanför Bretagnes kust, kontaktar elitskytten Karl Fairburne den franska motståndsrörelsen. Snart avslöjar de ett hemligt nazistiskt projekt som hotar att avsluta kriget innan de allierade ens kan invadera Europa: Operation Kraken.

BRA KAMPANJ
Många platser i den verkliga världen har fångats med hjälp av fotogrammetri för att återskapa en levande, uppslukande miljö, och flera infiltrations- och utvinningspunkter och dödliga mål ger ett helt nytt perspektiv på varje uppdrag. Ta dig an den nazistiska handlingen solo eller arbeta med en partner, med förbättrad co-op-mekanik som låter dig dela ammunition och föremål, lägga beställningar och läka varandra.

AVANCERAD GUNPLAY FYSIK OCH RESMÖJLIGHETER
Använd ziplines, glid nerför sluttningar och gå längs avsatser för att nå den perfekta utsiktspunkten, eller för att smyga förbi en skarpögd utsiktspost. Ta hänsyn till vilken pipa ditt vapen har tillsammans med gravitation, vind och puls medan du siktar mot målet.

MÅNGA ALTERNATIV
Använd arbetsbänkar för att anpassa och uppgradera praktiskt taget alla aspekter av ditt vapen - byt kikare, lager, pipor, magasin och mer. Gevär, sekundära och pistoler har alla ett brett utbud av alternativ. Dessutom kan du välja den ammunition som passar ditt mål, från pansarbrytande hela vägen ner till icke-dödlig.

INVASIONSLÄGE - KAMPANJ MINSKAR PvP OCH CO-OP
Invadera en annan spelares kampanj som en Axis-prickskytt och gå med i ett dödligt katt- och musspel, vilket ger utmaningen en ny dimension när du förföljer ditt byte. Alternativt kan du, precis som Karl, ringa efter assistans och få en annan prickskytt att komma in för att hjälpa dig ur en svår situation.

SPÄNNANDE MULTIPLAYER
Anpassa din karaktär och laddning och tjäna XP, medaljer och band samtidigt som du tar dig an intensiva 16-spelares strider som verkligen kommer att testa dina skjutfärdigheter. Om co-op är mer din stil kan du slå dig ihop med upp till 3 andra spelare mot vågor av fiender i Survival-läget.

FÖRBÄTTRAD KILL CAM
Mer realistisk och kuslig än någonsin tidigare, den varumärkesbaserade röntgenavdödande kameran kommer tillbaka och visar dig den verkliga destruktiva kraften i varje bild. Ben avleder kulor oförutsägbart och sliter en ny väg genom fiendens kroppar. SMGs och pistoler kan också utlösa dödskammar, inklusive flera skott i dramatisk slow motion.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Sniper Elite 5 som en fysisk kopia?

Nej, du får Sniper Elite 5 produktnyckel (Sniper Elite 5 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Sniper Elite 5 produktnyckel (Sniper Elite 5 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Sniper Elite 5. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Sniper Elite 5? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Sniper Elite 5 som en digital nedladdning för Steam.

Publisher Rebellion
Udvikler Rebellion
Platform PC
Sprog Engelsk
Releasedag 26-05-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10
Processor: Intel CPU Core i3-8100 or equivalent
Minne: 8 GB RAM
Grafik: DirectX12 capable GPU with 4GB VRAM
Lagring: 85 GB ledigt utrymme
Genomsnittligt kundbetyg:
0
Bedömt av: Wayne J på 2022-05-25

ja det er i dag den 25 maj og ingen pris

betyg:
3
Bedömt av: peter r på 2022-05-24

I skal nok snart til få nøgler til spillet

betyg:
3
Page:1