PGA TOUR 2K23 (PC) 666 SEK

14. oktober 2022

Var redo att spela PGA TOUR 2K23 på dagen! När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

FÖRBESTÄLLNINGSBONUS


Förbeställ PGA-TOUREN 2K23 för att få Michael Jordan bonuspaket som innehåller vanliga golfbollsfickor och en spelbar Michael Jordan!

I Michael Jordan-paketet ingår även Deluxe och Tiger Woods Editions.

PGA TOUR 2K23 SPELBESKRIVNING

Klicka på länkarna med stil i PGA-TOUREN 2K23.

AUTENTISK PGA-TOUR MyCAREER

Ta med dig dina färdigheter, och din stil, till PGA-TOUREN och bli nästa FedExCup-mästare. Tävla mot andra TOUR-proffs med din MyPLAYER och etablera nya rivaliteter.

PGA-TOURENS PROFFS OCH LICENSIERADE BANOR

För första gången kan du spela som manliga och kvinnliga proffs inklusive Tiger Woods, i spel både på nätet och lokalt! PGA-TOUREN 2K23 har flera licensierade banor, inklusive East Lake Golf Club, St. George's Golf and Country Club, TPC Scottsdale och TPC Sawgrass för att nämna några.

SKAPA DINA EGNA DRÖMBANOR

Bygg din egen fantasifairway med den branschledande bandesignern, med tusentals anpassningsbara objekt. Och med plattformsoberoende support kan du till och med dela din skapelse med världen för spel både på nätet och lokalt.

TOPPGOLFEN HAR ANLÄNT

Kliv in i Topgolf var du än är, ensam eller med ditt team, i ett konkurrenskraft spel för 1-4 spelare lokalt eller på nätet som ger underhållning och spänningen för både fritids- och rutinerade spelare.

ÖKA DIN MyPLAYER

Nya färdigheter och förebilder höjer din MyPLAYER medan ny licensierad utrustning och kläder från toppmärken som adidas, Callaway, Titleist, Malbon och många fler tar stilen till greenen.

FLERA KONTROLLALTERNATIV OCH TILLGÄNGLIGHET

Välj mellan det nya treklicks swingsystemet och den traditionella analoga klubban. Bland de tillgängliga funktionerna finns handledningar i realtid, tips, slagförslag, TrueShot-systemet och Lie Management.

DITT SÄLLSKAP, DINA REGLER

Styr din ruff och kontrollera ditt klubbhus med nätsällskap. Gör spelet till ditt eget genom att hantera turneringar och hela säsonger. Ställ in regler, krav, handikapp och evenemangsalternativ.

BÅDE PÅ NÄTET OCH LOKALT MED FLERA SPELARE

Klicka på länkarna med ditt team i spel lokalt och på nätet som Alt-Shot, Stroke Play, Skins och Scramble för fyra spelare. Dessutom är det frenetiska flerspelarläget Divot Derby är tillbaka och tar med den virtuella golffesten till den här singel-eliminerande tävling i shoot-out-stil.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag PGA TOUR 2K23 som en fysisk kopia?

Nej, du får PGA TOUR 2K23 produktnyckel (PGA TOUR 2K23 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina PGA TOUR 2K23 produktnyckel (PGA TOUR 2K23 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela PGA TOUR 2K23. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller PGA TOUR 2K23? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av PGA TOUR 2K23 som en digital nedladdning för Steam.

Publisher 2K
PEGI-rating
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 14-10-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7 64 bit, Windows 8.1 64 bit
Processor: Intel Core i5-760 @ 2.80GHz or Equivalent
Minne: 6 GB RAM
Grafik: AMD Radeon HD 7850 or NVIDIA GTX 660 with 2GB RAM
DirectX: Version 11
Nätverk: Bredbandsanslutning
Lagring: 12 GB ledigt utrymme
Ljudkort: DirectX 11 Compatible
 
REK
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.