Warhammer: Vermintide 2 (PC) 69 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
WARHAMMER: VERMINTIDE 2 SPELBESKRIVNING

Vermintide är tillbaka – mörkare, blodigare och intensivare än någonsin tidigare!

Warhammer: Vermintide 2 är uppföljaren till det kritikerrosade Vermintide. Tiden har kommit för att återvända till den våldsamma kooperativa slaktfesten i första person med blodig och banbrytande närstridsaction som utspelar sig i det apokalyptiska End Times i Warhammer Fantasy Battles krigshärjade värld.

Våra fem hjältar är tillbaka för att ta sig an ett ännu större hot än tidigare – kombinerade styrkor av en ondskefull och destruktiv chaos-armé och svärmar av skaven-horder. Gör dig redo före en aldrig tidigare skådad utmaning där du och ditt team desperat försöker överleva ett anfall som aldrig tycks ta slut. Välj mellan 15 olika yrken, avancera på talangträden, specialanpassa din arsenal så att den passar din unika spelstil, kämpa dig fram genom ett myller av otroliga nivåer och sätt dig själv på prov i vårt nya Heroic Deeds System. Fullständigt nederlag eller seger? Du och dina bundsförvanter avgör. Om du faller – faller även imperiet.


HUVUDEGENSKAPER
Obeveklig kooperativ kamp för 4 spelare
De kombinerade chaos- och skaven-styrkorna är våldsamma och skoningslösa. Det kommer att kräva ett koordinerat lagarbete för att klara sig med livet i behåll.


5 hjältar med 15 yrkesvägar
Välj mellan 15 unika yrken, var och ett med olika utseenden, färdigheter, talanger och vapen.
Chaos och skaven i samarbete


Gör dig redo för ett hot utan motstycke där chaos- och skaven-arméerna har bildat en mörk pakt för att störta världen i död och fördärv. Våra hjältar kommer att ställas inför horder av fientliga angripare i alla möjliga skepnader och storlekar.


Heroic Deeds System
Upplev unika scenarier och intensiva prövningar med vårt nya Heroic Deeds System – förbrukningsbara uppdrag som dramatiskt ändrar fiendeuppsättning, nivåomgivningar, vapenanvändning och uppdragsmål.


Talangträd och framsteg
Stig i nivå med dina hjältar och avancera på talangträdet för det yrke du valt. På vägen låser du upp nya färdigheter och får tillgång till mäktig utrustning.


Äventyret fortsätter
Utforska ett brett utbud av häpnadsväckande nya nivåer som utspelar sig i och runt omkring Helmgart, en befäst stad som skyddar imperiets Bretonnia-gräns.


Nytt förbättrat plundringsystem
I slutet av varje uppdrag blir du belönad med tillhörande plundringsbyte – vapen, förbrukningsbara uppdrag, ornament, hattar, tillverkningsmaterial och annat – allt tillämpat för ditt valda yrke.


Slåss mot överväldigande fiendehorder
Då de möter oändliga skaven-svärmar i kombination med chaos-arméns råstyrka, måste hjältarna hålla ihop och strida med en både genomtänkt taktik och ren brutalitet för att klara ofattbara odds.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Warhammer: Vermintide 2 som en fysisk kopia?

Nej, du får Warhammer: Vermintide 2 produktnyckel (Warhammer: Vermintide 2 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Warhammer: Vermintide 2 produktnyckel (Warhammer: Vermintide 2 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Warhammer: Vermintide 2. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Warhammer: Vermintide 2? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Warhammer: Vermintide 2.


Publisher Fatshark
Udvikler Fatshark
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer
Releasedag 08-03-2018
Systemkrav MINIMUM: 
OS: Windows 7 64-bit, Windows 8/8.1 64-bit, Windows 10 64-bit 
Processor: Intel Core2 Quad Q9500 @ 2.83GHz or AMD Phenom II X4 940 
Graphics: GeForce GTX 460 or Radeon HD 5770 /w 1GB VRAM 
DirectX: Version 11 
Network: Broadband Internet connection 
Hard Drive: 20 GB available space 
Additional Notes: WARNING: 32-bit OS is NOT supported Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.