Deliver Us Mars (PC) 205,80 SEK
DELIVER US MARS SPELBESKRIVNING

Deliver Us Mars är uppföljaren till det prisbelönta Deliver Us The Moon och är ett stämningsfullt science fiction-äventyr som erbjuder en inlevelsefull upplevelse som astronaut. Utforska nya platser under ett spännande och viktigt uppdrag för att återta ARK-koloniens skepp som stulits av Outward.


ETT DJÄRVT NYTT UPPDRAG
Tio år efter Fortuna-uppdraget är mänskligheten närmare än någonsin att utrotas. Efter en mystisk nödsignal från Mars ger sig jordens yngsta astronaut Kathy Johannson, skeppet Zephyr och dess besättning iväg på ett sista uppdrag: att återta ARK-koloniens skepp som stulits av Outward och med dem säkerställa mänsklighetens överlevnad.


SPELMEKANIK UTAN DESS LIKE
Gå ombord på Zephyr och res från jorden till Mars yta. Utstå den tuffa och oförlåtliga terrängen i hopp om att upptäcka hemligheterna som Outward lämnat bakom sig. Använd både hjärna och styrka för att övervinna mentala och fysiska utmaningar, hitta ARKs och avslöja anledningarna bakom nödanropet som tog dig hit.


EN HANDGJORD UPPLEVELSE
Upplev en polerad och medryckande berättelse med massor av engagerade spelmekanik. Varje scen är handgjord och levererar en spännande och känslomässig berättelse med musik av den prisbelönta kompositören Sander Van Zanten, toppmodern motion capture, fantastisk grafik samt skuggor och reflektioner i realtid med hjälp av Unreal Engine.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Deliver Us Mars som en fysisk kopia?

Nej, du får Deliver Us Mars produktnyckel (Deliver Us Mars CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Deliver Us Mars produktnyckel (Deliver Us Mars CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Deliver Us Mars. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Deliver Us Mars? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Deliver Us Mars som en digital nedladdning för Steam.

Publisher Frontier Foundry
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer
Releasedag 02-02-2023
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10 64bit
Processor: Intel i5-4590 / AMD FX-8350
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 390
DirectX: Version 11
 
RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10/11 64bit
Processor: Intel i7-7700 / AMD Ryzen 5 2600
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.