F1 Manager 2022 (PC) 537 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
F1 MANAGER 2022 SPELBESKRIVNING

Gör ett avtryck i Formula 1® i det officiellt licensierade F1® Manager 2022. Bli chef för din valda konstruktör och välj bland förare och personal från 2022. Med fullständig F1®-licensiering och verklighetstrogen presentation kommer du inte bara spela F1® Manager 2022 – du kommer leva i det.


Karriär – Bli allra bäst
Skriv ett nytt kapitel i en vågad ny era för Formula 1®. Välj ditt F1®-stall och led det mot segern i de officiella loppen under 2022, från pole position eller plats för plats hela vägen till pallen – i F1® Manager är valet ditt. Din uppgift är att imponera på styrelsen genom att nå dina säsongsmål och långtidsmål, och säkra ditt stalls framgångar i flera år framöver.


Högkvarteret – Bygg ditt stall
Hjärtat i varje stall är konstruktörerna. Mellan loppen kontrollerar du varenda detalj i ditt stall från högkvarteret. Håll koll på prestationerna hos dina bästa förare och mekaniker, håll ner kostnaderna och norpa den bästa personalen från andra stall för att ge dig själv en fördel i kommande lopp.


Fabriken – Fullända din bil
Lägg vantarna på 2022 års nya snygga bildesign och kör närmare dina motståndare än någonsin förut. Sätt nya delar på dina bilar för att förbereda för nästa lopp. Välj rätt taktik för att få fördelar på kommande banor – vill du vara välbalanserad, täcka upp för svagheter eller satsa stenhårt på dina styrkor?


Loppet – Planera och genomför din strategi
Från att lamporna slocknar tills målflaggan tas fram är det du som bestämmer. Fatta alla viktiga beslut, från depåstrategi till däckval och förarkommunikation. Planera ditt tillvägagångssätt och var beredd på att reagera på dynamiska händelser under loppet som väder och varierande banförhållanden. Känn adrenalinet pumpa i de hyperrealistiska simuleringarna av officiella F1®-lopp i verklighetstrogen sändningskvalitet.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag F1 Manager 2022 som en fysisk kopia?

Nej, du får F1 Manager 2022 produktnyckel (F1 Manager 2022 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina F1 Manager 2022 produktnyckel (F1 Manager 2022 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela F1 Manager 2022. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller F1 Manager 2022? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av F1 Manager 2022 som en digital nedladdning för Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Releasedag 30-08-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5-4590 or AMD FX-8370
Minne: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 960 or AMD R9 280x (3GB VRAM)
Lagring: 30 GB ledigt utrymme
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10, 11 64-bit
Processor: Intel Cor
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.