Core Keeper (PC) 126 SEK
Steam early access (Tidig tillgång) Utforska, spela och bli involverad i spelutveckling! Få omedelbar tillgång till Core Keeper, som utvecklas i samarbete med samhället. Dessa spel utvecklas när du spelar dem och ger feedback, och utvecklarna lägger ständigt på nytt innehåll!
CORE KEEPER SPELBESKRIVNING

Attraherad av en mystisk relik är du en upptäcktsresande som vaknar upp i en gammal grotta med varelser, resurser och prydnadssaker. Fångad djupt under jorden, kommer dina överlevnadsförmåga klar att vara redo för uppgiften?

Skaffa reliker och resurser för att bygga din bas, skapa ny utrustning, överleva och slå på kärnan. Besegra gigantiska monster, upptäck dolda hemligheter, odlingar, lär dig nya recept och utforska en procedurgenererad underjordisk värld i ett gruvsandlådeäventyr för 1-8 spelare.

SKAFFA RESURSER
Utforska en stor underjordisk grotta med oändliga resurser. Mina malmer, upptäck dolda kristaller, fossiler och prydnadssaker, och överlev en processuellt genererad underjordisk värld.

UPPTÄCKT OCH GAMLA VÄRLDEN
Dyk in i livsmiljöer och kämpa mot varelser i ett stort underjordiskt system. Utforska den mörka världen omkring dig och möt underjordens jättar. Besegra dem och ta segerns byte för att hjälpa till att avslöja mysteriet med kärnan.

HANTVERK OCH UTRUSTNING
Anpassa din karaktär och skapa nya föremål, rustningar och utrustning för att ta dig längre in i grottorna. Gör ett hack för att bryta murar och resurser, bygg broar för att korsa underjordiska sjöar och placera facklor för att lysa upp det djupa evigt närvarande mörkret.

BRUTTO OCH GÅRDSKÖDOR
Justera dina grödor för att odla en mängd olika växter genom att plantera frön som du hittat under dina äventyr. Hitta den perfekta fiskeplatsen och fånga en mängd unika fiskar. Kombinera fördelarna med ditt hårda arbete med jordbruk och fiske i grytan för att upptäcka läckra recept med oväntade effekter.

1-8 SPELARE SANDLÅDA
Överlev ensam eller spela online med upp till 7 andra spelare. Arbeta tillsammans för att utvinna resurser, slåss, odla marken, hantverk och överleva. Specialisera dig på din roll för att hjälpa dina medforskare att tämja det oregerliga landskapet du befinner dig i.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Core Keeper som en fysisk kopia?

Nej, du får Core Keeper produktnyckel (Core Keeper CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Core Keeper produktnyckel (Core Keeper CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Core Keeper. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Core Keeper? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Core Keeper som en digital nedladdning för Steam.

Publisher Fireshine Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Releasedag 08-03-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10 x64
Processor: Intel Core i3-6100 3.70GHz / AMD A4-4020 APU with Radeon 3.2 GHz
Minne: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia GTX950
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10 x64
Processor: Intel Core i5-11th Ci5-11300H 3Ghz / AMD Ryzen 5 Ci5-4600H
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.