Gas Station Simulator (PC) 169 SEK
GAS STATION SIMULATOR SPELBESKRIVNING

Gas Station Simulator handlar om att renovera, bygga ut och hantera en bensinstation längs en motorväg mitt i en öken. Det finns valfrihet och flera tillvägagångssätt för att driva ditt företag och hantera tryck är viktiga ingredienser i detta spel.

RENOVER!
Köp en övergiven bensinstation mitt i ingenstans och gör den i ordning. Rengör och bli av med trasiga möbler, fixa väggarna, måla och dekorera platsen efter eget tycke.

Du måste bara komma ihåg att du inte behöver lägga alla dina pengar på utseende direkt, du har köpt en bensinstation. Reparera utrustningen, köp det som inte går att reparera och börja betjäna dina kunder för att tjäna pengar på ytterligare renoveringar och förbättringar.


BYGGA UT!
Du behöver inte vara en liten bensinstation för alltid. Du kan utöka din bensinstation för att kunna betjäna fler kunder. Och en bensinstation handlar inte bara om att sälja bränsle. Du kan utöka utbudet av tjänster du erbjuder till dina kunder och på så sätt locka fler och fler olika kunder.

Du har olika expansionsalternativ tillgängliga, från mindre som att erbjuda toaletter, en enkel butik som kompletterar din inkomst till eller expanderar stora, som en hel verkstad för att utföra bilreparationer eller till och med en biltvätt. Det finns ett antal alternativ, och de flesta tillägg kan också utökas ytterligare. Det finns så mycket du kan göra här.


SKRÄDDARSY!
Att återställa din bensinstation är en sak, och en personlig touch en annan. Spelet erbjuder ett brett utbud av alternativ för att anpassa det du redan har byggt, och massor av dekorationer för att ytterligare förstärka platsens särart. Vissa dekorationer kan köpas, andra måste tillhandahållas under spelningen.
Det handlar inte bara om att få bensinstationen att se fin ut. Ju mer imponerande din bensinstation ser ut, desto fler kunder kommer att lockas.


DRIFT!
Att betjäna dina kunder är nyckeln till att driva din bensinstation framgångsrikt. De förväntar sig alla att få sina bilar fyllda, inköpen görs direkt och de är inte så tålmodiga även när det gäller reparationer av sina fordon. Du kommer att ställas inför hård tidspress under högtider och måste planera olika uppgifter när det är mindre hektiskt. Rätt tidshantering och att välja rätt prioriteringar blir mycket viktigt när det gäller att hålla dina kunder nöjda.

HYRA!
Även om du kan prova, är det i de flesta fall att driva en bensinstation som har utökats och uppgraderats och erbjuder många olika tjänster till dina kunder, kanske bara för mycket att hantera för dig ensam. Det är här medarbetarna spelar in. Du kan till och med anställa fler anställda som hjälper dig med de olika uppgifterna på macken. Anställda har sina egna färdigheter, och vissa är bättre på vissa uppgifter än andra. Anställda nivå också baserat på de uppgifter de utför och bli bättre på dem med tiden.

STOCK!
Du kan inte sälja det du inte har. Det är viktigt att hålla koll på ditt lager och att beställa vid rätt tidpunkt till rätt pris hjälper till att hålla vinsten uppe. För att utnyttja lågprisalternativ ännu bättre kan du bygga ett lager och utöka det för att möjliggöra större lagring. Att hålla noga koll på ditt lager är avgörande eftersom leveranser tar tid och du verkligen inte vill ta slut på föremål att sälja, än mindre bränsle.

FÖRVALTNING!
Vi skapade spelet så om du gillar det kan du dyka djupt ner i hanteringsfunktioner och mikromanera allt du kan. Men om mikrohantering inte är din kopp te, tvingar vi dig inte att hantera djupet av det. Som sagt, mikromanage vissa aspekter som leveranser eller anställda kan vara mycket givande både när det gäller ekonomi och roligt.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Gas Station Simulator som en fysisk kopia?

Nej, du får Gas Station Simulator produktnyckel (Gas Station Simulator CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Gas Station Simulator produktnyckel (Gas Station Simulator CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Gas Station Simulator. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Gas Station Simulator? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Gas Station Simulator som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 15-09-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7 (64-bit) or 10 (64-bit)
Processor: Intel Core i3 3.0 GHz
Minne: 4 GB RAM
Grafik: NVidia GeForce GTX 660 2GB VRAM
DirectX: Version 11
Lagring: 10 GB ledigt utrymme
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10
Processor: Intel Co
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.