Marvels Guardians of the Galaxy (PC) 486 SEK

26. oktober 2021

Var redo att spela Marvels Guardians of the Galaxy på dagen! När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

MARVELS GUARDIANS OF THE GALAXY SPELBESKRIVNING

Ta en vild resa över kosmos med en ny titt på Marvels Guardians of the Galaxy. I detta tredje personers action-äventyrsspel är du Star-Lord, och tack vare ditt djärva men tveksamma ledarskap har du övertalat en konstig besättning av osannolika hjältar att gå med dig. En idiot (absolut inte du) har satt igång en kedja av katastrofala händelser, och bara du kan hålla de konstiga väktarna tillsammans tillräckligt länge för att bekämpa total interplanetär krasch. Använd Element Blasters, tag-team beat downs, jet boot-powered dropkicks, ingenting är utanför gränserna.

Om du tror att det hela kommer att gå enligt plan står du inför många överraskningar, med konsekvenserna av dina handlingar kommer det garanterat att hålla Guardians på tå. I denna ursprungliga Marvel's Guardians of the Galaxy -historia korsar du vägar med kraftfulla nya varelser och unika antaganden om ikoniska karaktärer, alla fångade i en kamp om galaxens öde. Det är dags att visa universum vad du är gjord av.

Det kan du enkelt göra .... Kanske.


LEDA GALAKSENS VÄKTARE
Du spelar som Star-Lord, så ingenting är utan gränser med din djärva kampstil, från Element Blasters och jet boot-powered dropkicks till tag-team beat-downs. Medan The Guardians slåss vid din sida, ge order och överväldiga dina motståndare med signaturattacker. Under tiden kommer konsekvenserna av dina beslut att variera från lätt till direkt oväntat när din resa utvecklas.


EN HELT NY HISTORIA
Ditt nyskapade team av legendariska felaktigheter måste rädda universum i denna fräscha men trogna upplaga av Galaxy's Guardians. På något sätt sätter du igång en kedja av katastrofala händelser som leder till en vild resa genom genomtänkta världar bebodda av ikoniska och originella Marvel -karaktärer. Skruva upp 80-talsmixen och gör dig redo att sparka.


FRÅN MISFIT TILL SUPERHERO
Du är den enda som håller ihop de oförutsägbara väktarna, så du måste bli bättre på ledarskap snabbt. Med detta oklanderliga förhållningssätt till en familj vid din sida kommer det att bli tårar och skratt när ni börjar riva in i kosmos tillsammans. Oavsett vad som väntar runt nästa hörn, vet du att det kommer att bli en explosion.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Marvels Guardians of the Galaxy som en fysisk kopia?

Nej, du får Marvels Guardians of the Galaxy produktnyckel (Marvels Guardians of the Galaxy CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Marvels Guardians of the Galaxy produktnyckel (Marvels Guardians of the Galaxy CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Marvels Guardians of the Galaxy. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Marvel's Guardians of the Galaxy? Får jag samma innehåll som med Square Enix?

Du får standard-versionen av Marvel's Guardians of the Galaxy som en digital nedladdning för Square Enix.

Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.