Nanotale - Typing Chronicles (PC) 231 SEK
NANOTALE - TYPING CHRONICLES SPELBESKRIVNING

Nanotale - Typing Chronicles är ett atmosfäriskt typ-äventyr-RPG-spel i en färgstark levande värld. Följ Rosalind, en nybörjare arkivist, när hon reser för att utforska en avlägsen värld. I sin strävan att samla kunskap samlar hon in prover av mystiska naturskönheter. Allt är lugnt. Krig tillhör det avlägsna förflutna.

I skuggorna sprids en berättelse om mörk magi som skapar korruption i trasiga hjärtan.


Spela med magi
Kombinera kraftfulla trollformler, ändra form och uppgradera dem för att besegra avstånd. Använd din magi på omgivningen och få den att resonera med din kreativitet.


Kunskap är makt
Som medlem i ordern är din roll som arkivist att samla kunskap. Ju mer du lär dig om världen, desto starkare blir du.


Utforska en rik värld
Ge dig ut på en resa till Ancestral Forest, upptäck den blå öknen och försök att inte gå vilse i de sjunkna grottorna. Möt invånarna i dessa nya länder, bli förvånad över floraens skönhet som blomstrar i dessa olika miljöer, bli fascinerad av varelser som strövar omkring på din väg, men var försiktig så att du inte korsar vägar med de farliga varelserna.


Upptäck hemligheter
Ange en fascinerande berättelse med flera ansikten som har satt sina spår i dessa länder. Möt människor, lyssna på deras berättelser och katalogisera mystiska händelser i ett försök att avslöja hemligheterna med dissonant magi.


Ditt kraftfullaste vapen, ditt tangentbord
I Nanotale spelas allt med ditt tangentbord. Från pussel till dialog, strid till menyer, hela spelet kan bara spelas med ditt favorittangentbord. Alla tangenter kan bindas om och spelet stöder många layouter (Qwerty, Azerty, Qwertz, Dvorak, Colemak, BÉPO, ...).

Njut av spelet med 11 olika språk och skapa din egen Nanotale-upplevelse. Du kan välja att ha handledning och berättelse på ett språk och välja ett annat för spel och typiska element.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Nanotale - Typing Chronicles som en fysisk kopia?

Nej, du får Nanotale - Typing Chronicles produktnyckel (Nanotale - Typing Chronicles CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Nanotale - Typing Chronicles produktnyckel (Nanotale - Typing Chronicles CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Nanotale - Typing Chronicles. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Nanotale - Typing Chronicles? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Nanotale - Typing Chronicles som en digital nedladdning för Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 23-10-2019
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i5 2400 -OR- AMD Phenom II X6 1100T
Minne: 8 GB RAM
Grafik: Radeon HD6870 -OR- GeForce GTX 295 (Does not support Intel Integrated Graphics Cards)
Lagring: 2 GB ledigt utrymme
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.