STAR WARS: Squadrons (PC) 420 SEK
Du får 0 Playcoins Tjäna Playcoins när du handlar hos oss.
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu

2. oktober 2020

Var redo att spela STAR WARS: Squadrons på dagen! När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

FÖRBESTÄLLNINGSBONUS

Förbeställa STAR WARS: Squadrons för att få kosmetiska föremål till dina piloter och fartyg från både New Republic och The Empire:

  • New Republic Recruit Flight Suit (Epic)
  • Imperial Ace Flight Suit (Epic)
  • New Republic Recruit Starfighter Skins (Rare)
  • Imperial Ace Starfighter Skins (Rare)
  • New Republic Recruit Decal (Common)
  • Imperial Ace Decal (Common)
STAR WARS: SQUADRONS SPELBESKRIVNING

Sätt dig i förarsätet
Upplev båda sidorna av striden när du kämpar dig fram genom en enspelarberättelse som utspelar sig efter händelserna i Jedins återkomst™.

Rymdstrider för flera spelare
Planera dina attacker i briefingrummet och lyft sedan för att utkämpa intensiva rymdstrider 5 mot 5. Eller samarbeta med din eskader för att ta dig an enorma fiendeflottor.

Välj din stridsskepp
Flyg skepp från både Nya republiken och imperiets flottor, till exempel A-Wing och TIE Bomber och förstör motståndare i strategiska strider.

Jämna framsteg
Gå upp i rang för att låsa upp nya vapen, skrov, motorer, sköldar och utseendeföremål, med en tydlig väg framåt för framsteg som håller spelet fräscht och engagerande.


Nya republikens hangar

T-65 X-wing Starfighter
Incom X-Wing Starfighter balanserar eldkraft, hållbarhet och manövrerbarhet, vilket gör det till det mest mångsidiga och lätthanterliga av Nya republikens stridsskepp.

BTL Y-wing Bomber
Vad bombstridsskeppet Y-wing saknar i snabbhet kompenserar det mer än nog för med uthållighet och eldkraft. Dess härdiga skrov, kraftfulla sköldar och förödande vapen kan bli den avgörande faktorn i vilken rymdstrid som helst.

RZ-1 A-wing Interceptor
A-Wing Interceptor är det snabbaste och mest manövrerbara stridsskeppet och är bäst lämpat för att bränna genom fientliga stridsskepp. Det tål inte mycket skada, men dess snabbhet och manövrerbarhet gör det svårt att träffa.

UT-60D U-wing
Även om U-wing är svår att slå ut i en strid är dess verkliga värde att stötta sin eskader med livräddande förråd och reparationer. Den kan även störa fientliga system och göra dem till lätta mål för allierade.

Imperiets hangar

TIE/LN Fighter
TIE (Twin Ion Engine) Fighterns snabbhet, manövrerbarhet, lilla silhuett och goda sikt framåt ger den ett övertag i mindre rymdstrider, medan dess alternativ för pansar och vapenlast gör den användbar mot större fientliga krigsskepp.

TIE/SA Bomber
Attackbombskeppet TIE Surface Assault har tjockt pansar som gör att det kan uthärda eldstrider mot snabbare rymdskeppsklasser. I strider en mot en med andra skepp kommer det alltid att vinna.

TIE/IN Interceptor
TIE Interceptor kan använda sin höga acceleration och korta vändradie för att utmanövrera fientliga stridsskepp och undvika missiler och inkommande eld från krigsskeppens kanontorn.

TIE/RP Reaper
TIE Reaper är överraskande smidig för ett skepp av sin storlek och byter eldkraft mot understödsförmågor för sin eskader och laddar om allierade skepp och skickar reparationsdroider under strid strid.

Bemästra starfighterskepp i den autentiska pilotupplevelsen STAR WARS: Squadrons. Spänn fast dig, känn adrenalinet i flerspelarrymdstrider i första person tillsammans med din skvadron och upplev vad det innebär att vara pilot i en spännande STAR WARS-kampanj för en spelare. 

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag STAR WARS: Squadrons som en fysisk kopia?

Nej, du får STAR WARS: Squadrons produktnyckel (STAR WARS: Squadrons CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Origin-plattformen för att lösa in dina STAR WARS: Squadrons produktnyckel (STAR WARS: Squadrons CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela STAR WARS: Squadrons. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller STAR WARS: Squadrons? Får jag samma innehåll som med Origin?

Du får standard-versionen av STAR WARS: Squadrons som en digital nedladdning för Origin.

Publisher Electronic Arts
PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 02-10-2020
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 10 64-bit
Processor: Ryzen 3 1300X or better/i5 6600k or better
Minne: 8 GB RAM
Grafik: Radeon HD 7850 or better/GeForce GTX 660 or better
DirectX: Version 11
Nätverk: Bredbandsanslutning
Lagring: 40 GB ledigt utrymme

REKOMMENDERADE:
OS: Windows 10 64-bit
Processor: Ryzen 7 2700X or better/ i7-7700 or better
Minne:
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.