Ageless (PC) 135 SEK
AGELESS SPELBESKRIVNING

Förlorad, förvirrad och ensam. Vad kommer Kiara att göra när hon plötsligt kan kontrollera djurens ålder och växtlivet? En förmåga som tilldelas henne av en magisk obelisk.

Res över en pusselformad värld som du aldrig sett förut, full av myter och magi. Gå ut på en känslomässig resa där du kommer att möta tuffa val och måste konfrontera dina inre demoner.

Följ Kiara när hon kastas in i en värld av förundran och sorg. Manipulera djurens ålder och växtlivet när du hittar dig genom komplicerade miljöpussel och besegra de obevekliga cheferna som står i din väg.

Bli Ageless: Utrustad med en mystisk båge måste du behärska konsten att bli Ageless. Använd djur och växtliv för att navigera genom intressanta pussel och komplicerade plattformsutmaningar.

Unik Åldermekanik: Spela med naturlagarna för att kontrollera åldern på djur och växter för att gå igenom spännande nivåer.

Inte Ditt Genomsnittliga Äventyr: I en tragisk berättelse om förlust och personlig upptäckt måste Kiara bestämma sig för att använda sina nyfundna krafter för att möta hennes inre demoner eller fly från dem.

Nya Världar att Upptäcka: Utforska nya områden fyllda med unika växter och djur när du går igenom spelet. Varje nivå är fylld med handritad pixel perfektion för att skapa en vacker värld.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Ageless som en fysisk kopia?

Nej, du får Ageless produktnyckel (Ageless CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Ageless produktnyckel (Ageless CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Ageless. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Ageless? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Ageless som en digital nedladdning för Steam.

Udvikler
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 28-07-2020
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7 64-bit
Processor: Intel i3-2100 @ 3GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GTX650 1GB VRAM
DirectX: Version 11
Storage: 2 GB available space
RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5 2300
Memory: 4 MB RAM
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.