Total Tank Simulator (PC) 215 SEK
TOTAL TANK SIMULATOR SPELBESKRIVNING

SKICKA UT DINA TRUPPER OCH FÖLJ MED DEM PÅ SLAGFÄLTET
Som befälhavare bestämmer du arméns formation och taktik vid massiva strider på slagfältet, men du får även uppleva stridens hetta personligen genom att ta direkt kontroll över individuella enheter, från pansarvagnar och flygplan till prickskyttar med mera.


VARJE STRID ÄR UNIK
Du har över 200 enheter till ditt förfogande, från infanterisoldater, till flygplan, topphemliga projekt eller pansarvagnar - TONVIS med pansarvagnar!
Med över 50 unika kartor vet man aldrig om det nästa slaget kommer att utspelas djupt i Saharaöknen, på Europas gröna ängar eller de frusna fälten i Ryssland.


FÖRGÖR ALLTING
De stora kartorna har utformats för att få plats med infanteriet, motorfordon och flygplan, med terräng som kan förvrängas och byggnader och landmärken som kan förgöras i etapper. Utforma slagfältet med hjälp av ditt artilleri! Spräng fordon, riv byggnader, skövla skogar ... vi snackar total, fysikbaserad förstörelse.


KAMPANJLÄGE
Skriv om andra världskrigets historia! Välj sida och delta i otaliga strider för att avgöra Europas öde! Du kommer att utföra en mängd varierade uppdrag under kampanjen:
Dödsmatch: kämpa tills endast en sida överlever.
Döda VIP: döda alla fiender av en särskild typ innan tiden rinner ut.
Skydda VIP: skydda en särskild grupp av allierade enheter under en angiven tid.
Vågförsvar: försvara kartan mot vågor av inkommande fiender.


SANDLÅDELÄGE
Gör vad du vill, hitta på de mest löjliga uppläggen och gör verklighet av dem i sandlådeläget. Du begränsas endast av din fantasi ... och processorkraft :)


SKUGGLÄGE
Utmana din värsta fiende, den som känner dig bäst ... dig själv! Ett överlevnadsläge där du ställs emot dina segrande arméer från tidigare slag. Hur länge kan du överleva?


HEMLIGA VAPEN OCH SPECIALENHETER
Vi vet inte ens om du borde få läsa det är ... har vi tränade djur, kärnvapen, flygplansjägare, flygbomber, glidflygplan, tidsportaler, med mera? Var inte löjlig! Men ta en titt på vår kampanjönskelista ...

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Total Tank Simulator som en fysisk kopia?

Nej, du får Total Tank Simulator produktnyckel (Total Tank Simulator CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Total Tank Simulator produktnyckel (Total Tank Simulator CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Total Tank Simulator. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Total Tank Simulator? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Total Tank Simulator som digital download til Steam.

Publisher 505 Games
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 20-05-2020
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7
Processor: Intel Core i5-7600K
Minne: 8 GB RAM
Grafik: NVidia 960
DirectX: Version 9.0
Lagring: 3 GB ledigt utrymme

REKOMMENDERADE:
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i5-8600K
Minne: 16 GB RAM
Grafik: NVidia 1060
DirectX: Version 10
Lagring: 3 GB ledigt utrymme
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.