BIOMUTANT (PC) 514 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
BIOMUTANT SPELBESKRIVNING

BIOMUTANT® är ett postapokalyptiskt kung-fu-rpg med fabelinslag i en öppen värld med ett unikt stridssystem som låter dig blanda kampkonst, skjutvapen och mutantfärdigheter.

UTVECKLA HUR DU SPELAR
Du kan koda om din genetiska struktur för att ändra hur du ser ut och fungerar i spelet. Det här påverkar självklart dina egenskaper. Dessutom leder exponering till biokontaminering ute i världen till fysiska mutationer, som insektsklor och svansar med taggar, medan exponering till radioaktiva bunkrar från den gamla världen påverkar ditt sinne och låser upp psykiska färdigheter som telekinesi, förmågan att sväva och mycket mer.

TILLVERKNING PÅ EN NY NIVÅ
Släpp loss din kreativitet när du tillverkar vapen. Prova delar i olika kombinationer för att skapa ett unikt närstridsvapen för en eller två händer som skär, krossar eller sticker fiender. Lägg till modifikationer på revolvrar, gevär och hagelbössor för att få övertaget i striderna. De kan vara allt från korkskruvar och batterisågar till biokontaminerade provrör. Du kommer även stöta på karaktärer som tillverkar grymma prylar åt dig, som bioniska vingar och jump-packs. De kan till och med modifiera din skrotkompis Automaton.

UTRUSTA DIG FÖR ÄVENTYR
Du väljer fritt hur du utrustar din karaktär. Det gäller inte bara när du väljer vapen du skapat, utan även vilken typ av utrustning du bär. Du kan utrusta dig med en gasmask och syretank för att utforska döda zoner, ta på dig köldtåliga kläder när du ger dig ut i kryogena områden eller strålningssäker utrustning innan du tar dig an biokontaminerade varelser.

ÖVERLEV I EN FÄRGSTARK ÖPPEN VÄRLD
Du får skapa ditt eget äventyr när du reser och utforskar den öppna världen och det som döljs bortom ytan till fots, på mechs, på vattenskoter, i luftballong eller något av många andra färdsätt. Ta dig fram i den döende ödemarken, i nätverk av tunnlar och bunkrar under marken, i skärgården och över bergstopparna. Det finns mycket att upptäcka, mysterier att lösa, varelser att konfrontera och udda typer att träffa i denna levande och färgglada värld.

EN OVANLIG BERÄTTELSE MED ETT OVANLIGT SLUT
Dina handlingar spelar en avgörande roll i berättelsen som utspelar sig i den nya världens slutkapitel. En pest förstör landet och livets träd blöder till döds genom rötterna. Stammarna är i konflikt med varandra och behöver någon stark nog att ena dem, eller krossa dem alla.

En berättare kommer att röstsätta varje steg du tar på din resa, men dina handlingar och val avgör hur din överlevnadsberättelse slutar.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag BIOMUTANT som en fysisk kopia?

Nej, du får BIOMUTANT produktnyckel (BIOMUTANT CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina BIOMUTANT produktnyckel (BIOMUTANT CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela BIOMUTANT. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder BIOMUTANT? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af BIOMUTANT som digital download til Steam.

Publisher THQ Nordic
PEGI-rating
Udvikler
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 25-05-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7 or higher (64 bit)
Processor: 2.6 GHz Intel® Core™ i5-750 or 3.2 GHz AMD Phenom™ II X4 955
Minne: 4 GB RAM
Grafik: 2 GB Direct3D 11 capable video card (GeForce GTX 780 or Radeon R280)
DirectX: Version 11
Lagring: 10 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: These are preliminary system specs that can and will change!
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.