New Cycle (PC) 354 SEK
NEW CYCLE SPELBESKRIVNING

När den gamla världen kollapsade ledde det till att mänskligheten hamnade i kaos. Soleruptionen utplånade alla institutioner av den mänskliga civilisationen vilket ledde till att alla fick klara sig själva i en kollektiv överlevnadsyra. Din grupp växte upp i den världen, en värld av desperat tribalism där själva atmosfären kämpar för att överleva.

Nu vill du återställa mänsklighetens mening och enighet samtidigt som du säkerställer att livet fortsätter. Trots att detta är det första projektet från Core Engage vill New Cycle ge nytt liv år koloniöverlevnadsgenren genom att förbättra och upprepa alla dess hörnstenar, både vad gäller berättande och spelmekanik.

Hantera ett enormt resursnätverk

Jordens gåvor är livsviktiga för kollektivets överlevnad. Oavsett om det handlar om att leta efter mat, gruvdrift eller handel så måste du se till ditt folks behov och bygga upp en resurscykel som kan stå emot alla utmaningar som den nya världen levererar.

Möt en hjärtlös värld

Trots våra uppfinningar och beslut går naturen vidare. Den nya världens eroderade atmosfär medför en extremt ombytlig säsongscykel och destruktiva händelser som kan skapa oförutsedda utmaningar för din bosättning.

Led ditt folk

Ditt folk är din viktigaste resurs och dina hängivna följeslagare. Stöd dem på alla sätt du kan genom att hantera deras moral, effektivitet och storleken på arbetskraften. Men var försiktig så att de inte blir missnöjda eller börjar eftertrakta din makt som husets hövding.

Skulptera din bosättning

Geografin i New Cycle är din målarduk, från fotstegen och hela vägen upp till fabrikerna. Dela upp din bosättning i rutnät eller bygg fritt. Skapa en majestätisk stad som är värdig din ledarförmåga.

För mänskligheten framåt

Kunskap är makt och enighet är styrka, både i den nya och den gamla världen. Övervinn hinder genom att utveckla viktiga bortglömda teknologier och anta enande samhällsregler. Kom ihåg att några av dessa framsteg kan vara avgörande för att sprida liv på jorden som helhet.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag New Cycle som en fysisk kopia?

Nej, du får New Cycle produktnyckel (New Cycle CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina New Cycle produktnyckel (New Cycle CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela New Cycle. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller New Cycle? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av New Cycle som en digital nedladdning för Steam.

Udvikler Core Engage
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Releasedag 18-01-2024
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10/11 64-bit
Processor: Intel Core i5-4590 @ 3.3 GHz | AMD FX 8320 @ 3.5 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 960 (3GB VRAM) | AMD Radeon R9 280 (3GB VRAM) or equivalent
DirectX: Version 11
Storage: 8 GB available space
Sound Card: DirectX-compatible using the latest drivers
Add
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.