Pacific Drive: Deluxe Edition (PC) 393 SEK
PACIFIC DRIVE: DELUXE EDITION SPELBESKRIVNING

Gör dig redo för uppskjutning med Pacific Drive: Deluxe Edition! Den här samlingen innehåller spelet och ett föremålspaket med rymdutforskningstema som du kan anpassa din kombi med.

Om spelet

Pacific Drive är ett omgångsbaserat överlevnadsäventyr i förstaperson där bilen är din enda följeslagare. Utforska Olympics undantagszon och möt övernaturliga faror i en surrealistisk tolkning av nordvästra USA. Spelet är upplagt som en ”road-like”, där varje åktur ut i vildmarken bjuder på unika och märkliga utmaningar. Mellan varven återvänder du till din bas: ett garage där du kan laga och uppgradera bilen. Samla dyrbara resurser och undersök det som lämnats i zonen, nysta i ett sedan länge bortglömt mysterium och ta reda på vad som krävs för att överleva i den oberäkneliga och farliga omgivningen.

Innehåll

- Kör ifrån stormen och konfrontera farorna i en värld som förändras varje gång du beger dig in i zonen.

- Din bil, dina regler. Samla resurser för att tillverka ny utrustning och anpassa bilen hur du vill. Experimentera med olika modifikationer och bildelar för att ta dig fram genom det farliga landskapet, och se snygg ut på kuppen.

- Ta reda på vad som verkligen hände i Olympics undantagszon: en övergiven forskningsplats belägen i en version av nordvästra USA full av anomalier.

- Musik av Wilbert Roget, II över 20 licensierade låtar.

KÖR FÖR LIVET

Det är du och din bil mot en livsfarlig värld. Det lär krävas mer än ett par nya hjul för att hålla dig vid liv, både på och vid sidan om vägen. Du kan uppgradera och förstärka din trogna kärra, men den kommer att ta stryk. Håll bensintanken full och instrumentbrädan intakt för att stå emot strålningen inom zonen. Du kommer att prövas till det yttersta – utför spontana reparationer, samla material när du än kan och anpassa din rullande fästning för att försvara dig mot de många faror som lurar i skuggorna.

UNDERSÖK ZONEN

De experimentella kvarlämningarna från den hemlighetsfulla ARDA-organisationen finns utspridda i zonen och det blir ingen enkel uppgift att hitta svar. Värt du än vänder dig möts du av anomalier; naturförvrängande krafter som gör resan svårare… eller mer intressant. Siluetter i mörkret, skrot som rullar fram och gigantiska jordpelare – varje omgång ställer dig mot oförklarliga faror. Men hur hemska de än må vara är de inget i jämförelse med de fasansfulla zonstormarna. Tryck plattan i mattan och kör ifrån dem om du kan, för de här ovädren fullkomligen utplånar allt som står i vägen. Gör inte det.

UPPREPA

Kolla kartan, packa utrustning till resan och ge dig ut. Samla resurser och data längs vägen – man vet aldrig vad man hittar innanför zonens murar. Ta dig tillbaka i ett stycke och använd allt du hittat för att förbättra bilen och garaget. Varje gång du beger dig ut väntar nya utmaningar: bisarrt väder, oförlåtande landskap och experimentella kvarlevor. Zonens gyllene regel är ”friskt vågat, hälften vunnet”, och vissa material finns bara på de farligaste platserna. Kör smart och slösa ingen tid, för resan är lång.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Pacific Drive: Deluxe Edition som en fysisk kopia?

Nej, du får Pacific Drive: Deluxe Edition produktnyckel (Pacific Drive: Deluxe Edition CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Pacific Drive: Deluxe Edition produktnyckel (Pacific Drive: Deluxe Edition CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Pacific Drive: Deluxe Edition. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Pacific Drive: Deluxe Edition? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Pacific Drive: Deluxe Edition som en digital nedladdning för Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 22-02-2024
Systemkrav Minimum Requirements
Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 Processor: Intel Core i5 8600 Memory: 16 GB RAM Graphics: Nvidia GTX 1060 6GB DirectX: Version 12 Additional Notes: Requires a 64-bit processor and operating system

Recommended Requirements
Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 Processor: Intel Core i5-10600k
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.