Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack (PC) 85 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Jurassic World Evolution 2 på Steam för att kunna använda Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack.

JURASSIC WORLD EVOLUTION 2: CRETACEOUS PREDATOR PACK SPELBESKRIVNING

Visa dina parkgäster hur det verkligen gick till på kritperioden.

Välkomna de här enastående arterna:

- Gigantoraptor betyder ”enorm tjuv” och är den största kända oviraptorosaurien från den senare kritperioden. Gigantoraptorn hade en imponerande fjäderdräkt och långa ben för att kunna hålla hög hastigheten under längre tid när den jagade sitt byte.

- Concavenator kan enkelt kännas igen i profil tack vare den höga puckeln på ryggen, bildad av två förlängda kotor. Den här kvicka theropoden kommer från den tidiga kritperioden och är en aggressiv jägare som blir ett spännande tillskott till dina parker.

- Utahraptor är en av de största dromaeosaurierna. Det är ett intelligent och hänsynslöst rovdjur som helt säkert kommer att imponera på parkgästerna. Med en tjusig fjäderskrud och klor som påminner om liar får den stopp på vilket byte som helst.

- Tarbosaurus är en gigantisk jägare inspirerad av Universal Pictures, Amblin Entertainment och DreamWorks Animations Netflix-succé, Jurassic World: Camp Cretaceous: Hidden Adventure. En unik tyrannosaurisk theropod som behöver en säker inhägnad för att gästerna ska gå säkra från de kraftfulla käkarna.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack som en fysisk kopia?

Nej, du får Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack produktnyckel (Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack produktnyckel (Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Releasedag 30-11-2023
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10 64bit (min version 1809)
Processor: Intel i5-4590/AMD FX 8370
Memory: 8 GB RAM
Graphics: (4GB VRAM) NVIDIA GeForce GTX 1050Ti (Legacy GPU: GeForce GTX 960) / AMD Radeon RX 470
DirectX: Version 12
Storage: 14 GB available space
 
RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and o
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.