Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin (PC) 686 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
WARHAMMER AGE OF SIGMAR: REALMS OF RUIN SPELBESKRIVNING

Ett realtidsstrategispel från Frontier som utspelar sig i det ikoniska Warhammer-universumet. Bli en krigsherre och led fyra unika falanger för att erövra det vilda riket Ghur i intensiva taktiska strider:

• Spännande kampanj – Njut av en rik, karaktärsdriven berättelse om desperata konflikter i en vild värld, skriven av den hyllade Black Library-författaren Gav Thorpe.

• Omfattande flerspelarläge – Dyk ner i plattformsöverskridande 1-mot-1- och 2-mot-2-matcher med valfri blandning av mänskliga och AI-lagkamrater/motståndare och klättra i 1-mot-1-tävlingsstegen.

• Evig krigföring – Kämpa i procedurgenererade vildmarker i en enspelarupplevelse, medan du kämpar mot den slutgiltiga fienden.

• Oändlig kreativitet – Bygg, dela och tävla på dina egna eller andras kartor, måla dina egna arméer och skapa vackra dioramor för att visa upp dem.

EN SPÄNNANDE KAMPANJ OM DEN DESPERATA KAMPEN FÖR ÖVERLEVNAD

Utforska teman om krig ur rättfärdiga kämpars och skurkaktiga krigsherrars perspektiv. Kämpa för överlevnad och dominans i en kampanj med fyra falanger, Stormcast Eternals, Orruk Kruleboyz, Nighthaunt och mer därtill! Upplev en spännande handling, skriven tillsammans med den hyllade Black Library-författaren Gavin Thorpe.

OMFATTANDE FLERSPELARLÄGE

Utmana krigsherrar från hela världen i flerspelarmatcher online över plattformsgränserna. Skriv historia i det orankade läget eller sätt din strategi på prov och utropa dig till Ghurs sanna härskare i det rankade läget. Spela 1-mot-1 eller 2-mot-2 med upp till tre AI-spelare – eller spela med en vän.

DELTA I EVIG ERÖVRING

Ett utmaningsläge för en spelare som spelas under en procedurgenererad kampanj där spelarna ställs inför en rad oförutsägbara stridsscenarier och kartor. Med stora vändningar som förändrar slagfältet helt. Slå till direkt för att vinna en snabb seger eller ta dig an fler strider för att sätta nya poängrekord – valet är ditt. Ingen erövringskampanj är den andra lik.

OÄNDLIG KREATIVITET

Bli ett med världen och skapa egna slagfält med den revolutionerande kartredigeraren, som nyttjar samma verktyg som användes för att skapa de befintliga kartorna.

Gör avtryck på vägen mot seger med Army Livery, ett system som låter dig anpassa dina styrkor med färger baserade på Games Workshops Citadel-färger.

Skapa fascinerande scener som du kan dela med andra med scenredigeraren, ett extra verktyg som låter dig placera och posera karaktärer och rekvisita i kreativt utformade och delbara scener.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin som en fysisk kopia?

Nej, du får Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin produktnyckel (Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin produktnyckel (Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!


PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 17-11-2023
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10 64bit (22H2)
Processor: Intel i5-6600 / AMD Ryzen 5 1400
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB VRAM) / AMD Radeon RX 5600XT (6GB VRAM)
DirectX: Version 12
Storage: 27 GB available space
Additional Notes: For above 30 FPS at 1920 x 1080 with Low settings in all situati
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.