Football Manager 2024 (PC/MAC) 644 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
FOOTBALL MANAGER 2024 SPELBESKRIVNING

Fotboll är en hänsynslös jakt på perfektion. Framgång i den moderna sporten definieras av dem som bygger, planerar och finjusterar varenda aspekt av sin klubb.

Upptäck nya sätt att vinna i Football Manager 2024 medan du utforskar nya horisonter och tävlar om fotbollens finaste priser.

Så oavsett om du är en manager som gillar att jaga omedelbar ära eller föredrar att bygga upp en klubb från grunden så väntar här den perfekta utmaningen. Den helt nya förmågan att importera din befintliga karriär från Football Manager 2023 gör samtidigt att du kan fortsätta din långsiktiga strävan efter framgång.


Spelbeskrivning

  • Skapa ett vinnande tillvägagångssätt på taktiktavlan med moderna spelsystem och avancerade positionsinnovationer för att leverera segrar på planen.
  • Bemästra transfermarknaden på nya sätt för att forma din trupp som kan uppnå alla dina mål.
  • Uppgradera dina spelare på träningsplanen för att utveckla mentaliteten och lagarbetet som krävs för att förvandla utmanare till mästare.
  • Se din taktiska vision få liv på matchdagar där varje match förhöjs av förbättrade boll- och spelarrörelser.


All information om innehållet och licensuppdateringar kommer i september. Få exklusiv information före alla andra genom att följa Football Manager och registrera dig för FMFC.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Football Manager 2024 som en fysisk kopia?

Nej, du får Football Manager 2024 produktnyckel (Football Manager 2024 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Football Manager-plattformen för att lösa in dina Football Manager 2024 produktnyckel (Football Manager 2024 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Football Manager 2024. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Football Manager 2024? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Football Manager 2024 som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar Football Manager 2024 också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Football Manager 2024 som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Publisher SEGA
Platform PC/MAC
Releasedag 06-11-2023
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10/11 with updates - 64 bit
Processor: Intel Core 2 or AMD Athlon 64 X2
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT, AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 - requires 256MB VRAM and DirectX® 11
DirectX: Version 11
Storage: 7 GB available space
Additional No
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0
Bedömt av: August Baun C på 2023-11-07

Fungerer ikke

betyg:
1
Page:1