RoboCop: Rogue City (PC) 606 SEK
ROBOCOP: ROGUE CITY SPELBESKRIVNING

Bli den ikoniska hjälten som är dels man, dels maskin, helt och hållet snut, och upprätthåll rättvisan på de farliga, brottsdrabbade gatorna i Old Detroit.

Upprätthåll lagen med alla medel:

Med din kraftfulla Auto-9 eller ett av 20 andra vapen ska du utrota brottslingar i ett explosivt äventyr ur förstapersonsvy. Tack vare din robotiska styrka och cybernetiska förmågor, som uppgraderas i takt med att du gör framsteg, är du den polis som är bäst på att upprätthålla lagen.

Det är upp till dig att bestämma hur du ska uppfylla dina direktiv:

Utforska öppna områden och uppfyll dina mål enligt din egen känsla för rättvisa. Att hitta bevis, hålla förhör och upprätthålla allmän ordning är bara några av dina dagliga uppgifter som polis. Men ta inte lätt på besluten: dina val kan bestämma medborgarnas öde och ditt uppdrags resultat.

En originalberättelse i RoboCop-världen:

Staden Detroit har drabbats av en brottsvåg och en ny fiende hotar den allmänna ordningen. Din utredning leder dig till hjärtat av ett ljusskyggt projekt, i en originalberättelse som äger rum mellan RoboCop 2 och 3. Utforska ikoniska platser och möt bekanta ansikten från RoboCop-världen. Peter Weller, originalskådespelaren, är till och med tillbaka i tjänst för att ge sin röst till cybersnuten.

Gör dig redo att ...

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag RoboCop: Rogue City som en fysisk kopia?

Nej, du får RoboCop: Rogue City produktnyckel (RoboCop: Rogue City CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina RoboCop: Rogue City produktnyckel (RoboCop: Rogue City CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela RoboCop: Rogue City. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller RoboCop: Rogue City? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av RoboCop: Rogue City som en digital nedladdning för Steam.


Genre Action FPS
Publisher Nacon
Udvikler Teyon
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 02-11-2023
Systemkrav
Minimum:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: TBA
Processor: TBA
Graphics: TBA
Sound Card: TBA
Additional Notes: Please note that these informations aren't final and may be subject to change until the launch of the game.

Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.