Pro Cycling Manager 2023 (PC) 452 SEK
PRO CYCLING MANAGER 2023 SPELBESKRIVNING

pelotoncyklisterna i fler än 260 lopp och 700 etapper i cykelkalendern. Dina motståndare kommer att ligga hack i häl från det första loppet i säsongen till det allra sista.

LOPP: 260 lopp och 700 etapper har återskapats i Pro Cycling Manager 2023, inklusive de största internationella loppen: Tour de France, La Vuelta, Liège-Bastogne-Liège, Tour de Romandie och många fler.

LAG: 80 lag finns representerade med fler än 800 proffscyklister (Jumbo-Visma, Ineos-Grenadiers, UAE Team Emirates, Trek-Segafredo …).

KARRIÄRSLÄGE

I Pro Cycling Manager 2023 är det du som är chefen! Som sportchef för ett cykellag är det ditt jobb att fatta rätt beslut för att ta ditt lag till toppen av världsrankingen. Alla viktiga delar av att bygga ett vinnande lag finns där: lopphantering, cyklistrotation, träningar, rekrytering av unga talanger, uppgradering av utrustning, bestämma strategier för lopp ...

LAGLEDNING: Överväg de viktigaste kontrakten och hitta nya sponsorer för att hjälpa laget att göra framsteg. Bra skötsel av ekonomin hjälper till att bygga förtroendefulla relationer till sponsorerna.

REKRYTERING: Håll koll på transfer-marknaden och skriv kontrakt med framtida cyklister för att stärka ditt lag och ta det till toppen.

PERSONAL: Omge dig med experter som känner cykelvärlden utan och innan. Anlita läkare, tränare och talangscouter för att hålla dina cyklister i bästa möjliga form.

SCHEMALÄGG: Hantera dina cyklisters scheman, lyssna på deras förfrågningar och förbättra deras välmående för att hålla dem vid gott mod under hela säsongen.

FRAMTIDEN: Rekrytera cykeltalanger genom att skicka personal över hela världen för att hitta framtidens stjärnskott.

STRATEGIER: Anpassa din taktik baserat på loppet, vädret och era motståndare för att hantera de olika attackerna från rivaliserande lag och vinna de mest prestigefyllda loppen.

UTRUSTNING: Däck, ramar ... Uppgradera er utrustning för att dra nytta av den senaste tekniken och optimera er prestationsförmåga i loppen.

PRO CYCLIST-LÄGE

I Pro Cyclist-läget är du cyklisten! Skapa en egen cyklist, visa din talang för att sätta dig själv på kartan, hantera dina kontrakt och gå med i ett proffslag. Din träning och dina första lopp är viktiga och kommer att påverka din framtida karriär!

PROFIL: Skapa en egen cyklist och välj dennes fysiska startegenskaper. Kommer du att skapa en klättrare eller en sprinter? Allt beror på dina mål!

LAGLEDNING Bestäm din taktik med din lagledare för att förbättra dina färdigheter, och försök att återskapa resultaten från de mest framgångsrika pelotonlagen.

UTVECKLING: Förbättra din cyklists fysiska egenskaper med färdighetsträdet.

HIERARKI: Baserat på resultat i lopp och dina prestationer kan du klättra i lagets hierarki så att dina lagkamrater hjälper dig i utmanande situationer.

TRANSFER-MARKNAD: Lyssna på ryktena från andra lag och se till att du blir sedd för att lättare rekryteras.

NYTT I PRO CYCLING MANAGER 2023:

Hela 2023-säsongen och de officiella topplagen

Tour de France-rutten

Omarbetat Pro Cyclist-läge med omdesignade träningssessioner och framsteg, såväl som ett nytt dynamiskt system för att anpassa sig till oväntade händelser

Medelberg: cyklistgradering och etappterräng tillagda

Omdesignad världsranking baserad på det faktiska systemet och ny sida tillagd

Kandidat/urvalssystem för lopp i världsmästerskapet och europamästerskapet

Ny loppsida med sökfunktion och lista över startande och vinnare

Omdesignad sida för loppresultat

Förbättrade sprinter

Avsevärt förbättrad AI, inklusive förbättrad energihantering för cyklister som sparar på styrkan under bergsetapper

OMARBETAT PRO CYCLIST-LÄGE

Pro Cyclist-läget har omarbetats fullständigt i Pro Cycling Manager 2023, och nu har du mer frihet när du gör dina val. Träning är nu en viktig del av din cyklists karriär och utveckling. Identifiera säsongens viktigaste delar och målen för din förbättring så att du kan utvecklas i rätt takt. Reagera på varje oväntad händelse och fatta nya beslut för att hantera din karriärs vanskligaste situationer!

Fysisk utveckling, specifik träning, speciella förberedelser inför vissa lopp och fritid: det är upp till dig att hitta rätt balans för alla aspekter du har kontroll över, så att du kan optimera din cyklists prestationsförmåga och garantera framgångar!

OMDESIGNAD VÄRLDSRANKING

För att vara så realistisk som möjligt har rankingen omarbetats för att efterlikna hur den fungerar i verkligheten. Världsrankingen för alla cyklister och säsongens lopp har nu samlats för att göra det enklare att se individuella resultat.

Cyklistranking baseras på 52-veckorssystemet och 2023-säsongen börjar med den existerande världsrankingen. Rankingen kommer att uppdateras en gång i veckan för att lägga till och dra av poäng från tidigare versioner. Uppdateringen drar av poäng från det föregående året och lägger till poäng som intjänas under det nuvarande året.

Världslagsrankingen börjar den 1 januari och varje lag börjar med 0 poäng. Det är upp till dig och dina lagkamrater att vinna så många poäng som möjligt!

FÖRBÄTTRADE LOPP

Förbättringar har även gjorts för att göra loppen mer rättvisa. Sprinterna har omarbetats, massmålgångar hanteras nu på ett bättre sätt och sluten på loppen är mer realistiska.

Under lopp med etapper, och beroende på situationen, kan cyklister få en fördel från ledarklungan och spara energi till de kommande dagarna. Det innebär att vissa cyklister är mer utvilade och tävlingsinriktade under sprinter och de slutliga etapperna i slutet av ett lopp.

 

©2023 Nacon. ©2023 Published by Nacon and developed by Cyanide SAS. A.S.O. is the worldwide exclusive licensee of the following trademarks registered by Société du Tour de France: Tour de France, Paris-Nice, La Flèche Wallonne, Liège-Bastogne-Liège, Paris-Roubaix, Paris-Tours. Criterium du Dauphiné is a registered trademark of A.S.O. La Vuelta is a registered trademark of Unipublic. All rights reserved.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Pro Cycling Manager 2023 som en fysisk kopia?

Nej, du får Pro Cycling Manager 2023 produktnyckel (Pro Cycling Manager 2023 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Pro Cycling Manager 2023 produktnyckel (Pro Cycling Manager 2023 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Pro Cycling Manager 2023. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

What does Pro Cycling Manager 2023 contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of Pro Cycling Manager 2023 as a digital download for Steam.

Publisher Nacon
PEGI-rating
Udvikler Cyanide Studio
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 08-06-2023
Systemkrav Minimum Requirements
Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 (64-bit) Processor: Intel Core i3-540 or AMD Phenom II X4 940 Memory: 4 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 650, 1 GB or AMD Radeon HD 5770, 1 GB DirectX: Version 9.0 Storage: 16 GB available space Additional Notes: Please note that these informations aren't final and may be subject to change until the laun
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.