Stray Blade (PC) 412 SEK
STRAY BLADE SPELBESKRIVNING

Visa vad du går för i detta actionäventyr bemästra intensiva strider medan du utforskar de uråldriga lämningarna efter ett gåtfullt rike. Sägnerna talar om den förlorade dalen Acrea, en vild och övervuxen plats som dock äger en omisskännlig kraft. Du upptäckte denna förlorade plats men dog. Tiden går, och mirakulöst nog väcks du tillbaka till liv. Priset: Du är bunden till platsen.

Återfå friheten och ge dig ut på uppdraget att återställa balansen på denna krigshärjade plats, guidad av din pålitliga följeslagare, Boji. Utforska de stora gudalika kungarnas tronsalar och sedan länge förlorade städer. När du upptäcker deras hemligheter bör du förbereda dig på att möta ännu dödligare fiender. Gör dig redo att utforska en värld som ständigt förändras av dina upptäckter och de drivande krafterna! Ge dig ut på ett oförglömligt äventyr.

DEN OSAGDA HISTORIEN: Ge dig ut på en oförglömlig resa och upptäck historien om Acrea och dess uråldriga arv. Upptäck hela historien som förvandlade den fridfulla dalen till en plats för krig och död. Använd denna kunskap för att förstöra relikerna från det förflutna och återställa freden i den krigshärjade dalen.

FULL KONTROLL ÖVER KAMPEN: Det hyperresponsiva stridssystemet tillåter snabba reaktioner och exakta attacker för att fullständigt kontrollera stridsflödet. Den kombinerar strategiskt förutseende av fiendens attacker med reaktioner från blad till blad på en bråkdel av en sekund – High Noon av närstridsvapen.

FÖRÄNDERLIG VÄRLD: Förändring är en del av din resa där varje seger sätter spår i världen. Tiden går även om du dör. Återbesök platserna för tidigare segrar och upplev förändringarna du förde med dig till världen. Men se upp! Dina handlingar kommer att leda till ännu större utmaningar.

UTFORSKA DEN FÖRLORADE DALEN: Acreas färgstarka värld sträcker sig från igenvuxna stadsruiner till frusna grottor och slingrande kanjoner. Tillsammans med din följeslagare kan du utforska de djupaste delarna av en ständigt föränderlig värld full av äventyr.

Varje upptäckt rymmer skatter. Hitta sällsynta material, recept, vapen, kunskapsbitar och vackra platser.

EPISKA BOSSFIGHTER: Möt de gudalika konungarna som förstörde landet förr. Få slut på deras arv och befria landet från den gamla tidens skuggor. Ta deras krafter och använd dem för att reda ut Acreas mysterier. Nya delar väntar på att låsas upp.

FRAMGÅNG: Både äventyraren och Boji har individuella talangträd.

Äventyraren är en kämpe som skaffar sig erfarenhet genom strid, medan Boji är en hantverkare som ökar sin erfarenhet genom att hitta bitar av uråldrig historia.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Stray Blade som en fysisk kopia?

Nej, du får Stray Blade produktnyckel (Stray Blade CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Stray Blade produktnyckel (Stray Blade CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Stray Blade. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Stray Blade? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Stray Blade som en digital nedladdning för Steam.

Publisher 505 Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 20-04-2023
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: 64-bit Windows 10
Processor: AMD FX-9590 (8 * 4700) or equivalent or Intel Core i7-6700 (4 * 3400)
Minne: 8 GB RAM
Grafik: Radeon RX 480 (8192 MB) or GeForce GTX 1050 Ti (4096 MB)
DirectX: Version 12
Lagring: 30 GB ledigt utrymme
Ljudkort: Any
VR-stöd: N/A
 
REKOMMENDERADE:
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.