LEGO® 2K Drive (Steam) (PC) 698 SEK
LEGO® 2K DRIVE (STEAM) SPELBESKRIVNING

Välkommen till Bricklandia, som är ett enormt LEGO®-köräventyr i en öppen värld. Kör var som helst, spela med vem som helst, bygg dina drömbilar och besegra en uppsättning galna racingrivaler för att vinna den eftertraktade himmelstrofén!

I LEGO 2K Drive ger ditt fantastiska transformerande fordon dig friheten att enkelt köra genom spännande racingbanor, ute i terrängen och på öppet vatten. Utforska Bricklandias stora värld, visa upp dina körkunskaper och bygg fordon del för del!

DEN ULTIMATA LEGO-KÖRUPPLEVELSEN

Sätt dig bakom ratten och förbered dig för massor med utforskning i en öppen värld och under spännande lopp! Ta dig an det spännande berättelseläget, hoppa in i ett enstaka lopp eller Cup Series-turneringar och släpp loss i unika minispel. Bemästra konsten att sladda, boosta och använda power-ups för att besegra motståndare!

KÖR OCH VINN HIMMELSTROFÉN

Berättelseläget följer din resa från nybörjarförare till berömd mästare när du tävlar mot en rad karismatiska rivaler. Efter varje seger kan du arbeta dig uppåt i rankingen för att ta dig an den ökända Shadow Z.

UTFORSKA EN ÖPPEN VÄRLD

Den stora och pulserande världen i Bricklandia är upp till dig att utforska när du vill, full av färgglada karaktärer och galna uppdrag. Kör genom frodiga fält på Turbo Acres trottoar, testa terrängkörning i öknarna i Big Butte County, ta dig fram över Prospecto Valleys pittoreska vattenvägar och mycket mer.

SLÄPP LOSS DIN KREATIVITET

Att bygga fordon i garaget är lika enkelt som att sätta ihop legobitar. Bygg nya bilar och båtar från grunden, modifiera vilket fordon som helst i din samling, eller varva ner med guidade byggen, och ta sedan ut din skapelse på en åktur!

SPELA TILLSAMMANS BÅDE HEMMA OCH ONLINE

Kör runt i Bricklandia på lokal delad skärm eller häng med dina körkompisar online!

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag LEGO® 2K Drive (Steam) som en fysisk kopia?

Nej, du får LEGO® 2K Drive (Steam) produktnyckel (LEGO® 2K Drive (Steam) CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina LEGO® 2K Drive (Steam) produktnyckel (LEGO® 2K Drive (Steam) CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela LEGO® 2K Drive (Steam). Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller LEGO® 2K Drive? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av LEGO® 2K Drive som en digital nedladdning för Steam.

Publisher 2K Games
PEGI-rating
Udvikler Visual Concepts
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 19-05-2023
Systemkrav Minimum Requirements


Recommended Requirements


Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.