Dead Space (2023) (PC) 692 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
DEAD SPACE (2023) SPELBESKRIVNING

Scifi-överlevnadsskräckklassikern Dead Space™ återvänder, helt ombyggd från grunden för att ge en djupare och mer uppslukande upplevelse. Den här remaken levererar fantastisk grafik, spänningsfyllt atmosfäriskt ljud och förbättringar av spelmekaniken, samtidigt som den är trogen originalspelets spännande vision.

Isaac Clarke är en vanlig tekniker på uppdrag att reparera USG Ishimura när han upptäcker att något har gått fruktansvärt fel. Skeppets besättning har slaktats och Isaacs älskade partner Nicole är försvunnen någonstans ombord.

Ensam och beväpnad enbart med sina arbetsverktyg och tekniska kunnande, måste Isaac skynda sig att avslöja det mardrömslika mysteriet om vad som hände ombord på Ishimura, i hopp om att hitta Nicole. Isaac är instängd med fientliga varelser som kallas Necromorpher och kämpar för att överleva, inte bara mot skeppets eskalerande fasor utan även mot sin egen vacklande mentala hälsa.

LEV DIG IN I NÄSTA GENERATIONS SCI-FI-SKRÄCK

En sci-fi-skräckklassiker är tillbaka, helt ombyggd från grunden med förhöjd bildkvalitet och atmosfäriskt ljud i 3D. Utforska en fantastisk sci-fi-miljö full av oförutsägbara och skrämmande ögonblick. Upplev läskigt detaljerade rum där besättningen har mördats och kusligt atmosfäriska ljud i ett ödsligt rymdskepp.

LÖS MYSTERIET OMBORD PÅ USG ISHIMURA

Det börjar som ett rutinuppdrag för ingenjören Isaac Clarke och USG Kellions besättning men förvandlas snabbt till en kamp för överlevnad när sanningen bakom de fasor som finns ombord börjar nystas upp. Efter en utökad berättelse får du avslöja de mörka hemligheterna bakom händelserna ombord på USG Ishimura genom den olycksaliga besättningens sista loggar och dina möten med de få överlevande som finns kvar.

IMPROVISERA FÖR ATT ÖVERLEVA

Konfrontera mardrömmen ombord på USG Ishimura med genredefinierande strategisk spelmekanik. Bygg om och uppgradera Isaacs mekaniska verktyg för att kreativt besegra fiender med precision.      

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Dead Space (2023) som en fysisk kopia?

Nej, du får Dead Space (2023) produktnyckel (Dead Space (2023) CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda EA Origin-plattformen för att lösa in dina Dead Space (2023) produktnyckel (Dead Space (2023) CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Dead Space (2023). Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Dead Space? Får jag samma innehåll som med Origin?

Du får standard-versionen av Dead Space som en digital nedladdning för Origin.

Publisher Electronic Arts
PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 27-01-2023
Systemkrav Minimum:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Window 10 64-bit +
Processor: Ryzen 5 2600x, Core i5 8600
Minne: 16 GB RAM
Grafik: AMD RX 5700, GTX 1070
DirectX: Version 12
Nätverk: Bredbandsanslutning
Lagring: 50 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: 50GB SATA SSD
 
Rekommenderade:
Kräver en 64-bitars
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.