Brewmaster: Beer Brewing Simulator (PC) 205 SEK
BREWMASTER: BEER BREWING SIMULATOR SPELBESKRIVNING
  • Använd en gigantisk uppsättning ingredienser och utrustning för att brygga olika typer av öl. Lär dig processen från början till slut.
  • Hitta på egna recept och skapa dina drömmars öl med en djup, verklighetstrogen simulering av bryggkemi.
  • Gör passion, precision och förberedelse till framgång – var med i tävlingar, slutför jobbförfrågningar, lås upp bättre utrustning och få ditt rykte som Brewmaster att växa!
  • Anpassa dina öl genom att designa etiketter och skapa dina egna märken!
  • Gör bryggeriutrymmet till ditt eget, med en rad olika upplåsningsbara kosmetiska inslag.
  • Ta det lugnt i det avslappnande sandlådeläget.
  • Dela dina recept med andra spelare via Steam Workshop.

Upptäck, lär och bemästra hembrygdens konst i den ultimata hyllningen till hantverksöl.
Från att fullända autentiska, kemidrivna brygdtekniker till att döpa, tappa upp på flaska och göra etiketter – förfina ditt hantverk för att bli en ultimat Brewmaster i den allra första realistiska ölbryggningsupplevelsen. Med hantverkets alla knep och tillgång till den bästa utrustningen kommer du att följa receptet eller experimentera med en gigantisk uppsättning riktiga ingredienser för att slipa dina färdigheter. Gå med i vänskapstävlingar, tjäna öl-tokens och uppgradera din utrustning för att bli en ännu bättre bryggare.
Upplev det handlingsdrivna Brewmaster-läget eller kasta dig huvudstupa in i Creative Mode – en sandlåda där allt redan är upplåst.

Upprätta ett hembryggeri
Skapa det perfekta utrymmet att spendera avslappnade timmar med att brygga ditt perfekta öl på. Lås upp din favoritutrustning och dekorera ditt bryggeriutrymme. Använd öl-tokens för att köpa bättre utrustning och verkligen göra stället till ditt eget.


Skapa ditt recept
Ta fram en rad olika typer av öl, inklusive vete, blond, stout, IPA och andra samtidigt som du förbättrar dina bryggförmågor. Fullända recept, förbättra smaken, designa dina egna etiketter och skicka sedan ditt öl till lokala tävlingar och bryggerier för att bättra på ditt rykte och få öl-tokens. Spelet är utvecklat för nybörjare såväl som ölkännare; lär dig grunderna i bryggprocessen, med en rad olika recept att välja mellan, eller låt kreativiteten flöda fritt genom att brygga dina egna unika smaker.


Brygg dina drömmars öl
Mäska malt, koka humle och tillsätt jästen i vörten för att sätta igång jäsningen. Bygg upp din repertoar av färdigheter inom hembryggning med en rad olika brygdtekniker och bemästra olika typer av hantverksöl. Denna avslappnande och djupt tillfredsställande simulator låter dig uppleva det belönande och lugna nöjet som är hembryggning, utan att oroa dig över pengar eller utrymme.


Realistiskt och autentiskt
Brewmaster är ett detaljerat, autentiskt spel som drivs av en simulation av riktig bryggkemi och en djup förståelse för riktiga jäsningsprocesser. Det innebär inte att du måste ha en examen i kemi. De svåra formlerna sker bakom kulisserna, vilket låter dig fokusera på de bästa delarna av ölbryggningen.


Förfina ditt hantverk
När du har producerat din perfekta brygd ska du göra ditt öl rättvisa genom att skapa en iögonfallande etikett och ett minnesvärt namn. Förfina och anpassa varje inslag i ditt öl för att höja ditt kändiskap på ölfestivalerna. När ditt arbete blivit respekterat kan du använda lokala bryggerier för produktion i större skala, utöka ditt nätverk och låsa upp större jobb och mer utmanande recept. En sann Brewmaster lär sig ständigt!


Fira bryggandets konst
Du kommer att använda toppmodern teknik, men bryggning är ett hantverk med lång historia – ända tillbaka till 10 000 f.Kr. Vi tämjde kraften hos jäsningens alkemi innan vi ens låste upp ""skriftspråk"" i vår arts färdighetsträd.
Så anslut dig till denna ärofyllda och uråldriga konst, slipa dina förmågor och låt kreativiteten flöda fritt när du utforskar allt som 2000-talets hantverksöl har att erbjuda, och lägg till ett eget kapitel i bryggandets historia!

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Brewmaster: Beer Brewing Simulator som en fysisk kopia?

Nej, du får Brewmaster: Beer Brewing Simulator produktnyckel (Brewmaster: Beer Brewing Simulator CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Brewmaster: Beer Brewing Simulator produktnyckel (Brewmaster: Beer Brewing Simulator CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Brewmaster: Beer Brewing Simulator. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Brewmaster: Beer Brewing Simulator? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Brewmaster: Beer Brewing Simulator som en digital nedladdning för Steam.

Publisher Fireshine Games
Udvikler Auroch Digital
Platform PC
Sprog
Multiplayer
Releasedag 29-09-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad 2.7 Ghz, AMD Phenom(TM)II X4 3 Ghz
Minne: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, 1024 MB, Shader Model 3.0
DirectX: Version 11
Lagring: 7 GB ledigt utrymme
Ljudkort: DirectX compatible
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars p
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.