Warhammer 40,000: Darktide (PC)

30. november 2022

Var redo att spela Warhammer 40,000: Darktide på dagen! När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

WARHAMMER 40,000: DARKTIDE SPELBESKRIVNING

Ta tillbaka staden Tertium från horder av blodtörstiga fiender i detta intensiva och brutala actionskjutspel. Warhammer 40 000: Darktide är den nya co-op-fokuserade upplevelsen från det prisbelönta teamet bakom Vermintide-serien.

I kupans djup hotar korruptionens frön att förvandlas till en överväldigande våg av mörker. En mystisk och olycklig ny kraft försöker ta kontroll över hela staden. Det är upp till dig och dina allierade i inkvisitionen att utrota fienden innan staden ger efter för kaos.

När tertium brinner kommer de utstötta att stiga.


DITT BETYG. DIN SPELSTIL
Skapa din egen unika karaktär och anpassa deras fysiska utseende, röst och ursprung. Välj din klass för att avgöra vilka unika egenskaper och färdighetsuppsättningar de kommer att använda i strid. Kommer du att vara en erfaren veteran från den kejserliga armén, en snårig outsider eller en brinnande eldsvåda? Det är ditt val.


UTVECKLADE KOMBATSYSTEM
Bygger på arvet från Vermintide 2:s bästa närstrid, Warhammer 40 000: Darktide introducerar intensivt WH40K-vapenspel till mixen. Bemästra balansen mellan avstånds- och närstrid när du kämpar dig igenom en mängd olika fiender. Känn effekten av varje snärt, sväng och skiva av ett kedjesvärd, eller bryn lite kött med en lasgun.


SPARA TERTIUM FRÅN RUINER
Gå in i den våldsamma, dystopiska världen Warhammer 40 000. Från kokheta industrifabriker till den ruttnande vattenvårdszonen som plågas av konstant surt regn, Tertium Hive är en hård och oförlåtande plats även i de bästa tiderna. Din roll är att tjäna den nitiska inkvisitionen genom att ge dig ut på uppdrag för att utrota hoten som lurar i djupet av kupolstaden, eller dö i försök.


ÖVERKOMMA OVÄNTADE UTMANINGAR
Anpassa dig till de oförutsägbara nyckerna i Chaos with Circumstances - mutatorer som lägger till en spontan utmaning till ditt uppdrag. Ditt team måste lära sig att anpassa sig, anta nya taktiker och ändra sin arbetsbelastning för att möta dessa hänsynslösa utmaningar.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Warhammer 40,000: Darktide som en fysisk kopia?

Nej, du får Warhammer 40,000: Darktide produktnyckel (Warhammer 40,000: Darktide CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Warhammer 40,000: Darktide produktnyckel (Warhammer 40,000: Darktide CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Warhammer 40,000: Darktide. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Warhammer 40,000: Darktide? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Warhammer 40,000: Darktide som en digital nedladdning för Steam.

Publisher Fatshark
Udvikler Fatshark
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 30-11-2022
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.